LIJSTJE | Morgen ga ik écht…

Morgen ga ik écht…

 • Overstappen naar een dokter in Arnhem, zodat ik niet steeds drie uur moet reizen voor een bezoekje van 10 minuten.
 • De badkamer schoonmaken.
 • De héle dag gezond eten (duh).
 • Véél blogs vooruit schrijven, zodat ik niet steeds élke avond in de stress zit om op tijd iets in te plannen.
 • Meer Instagramfoto’s maken. Ik moet toch ergens die diary mee vullen.
 • Alle mails in mijn inbox wegwerken.
 • Een reële ’to do’-list maken, zodat ik álle punten af kan strepen en niet 60 uren meer nodig heb.
 • Beginnen aan mijn scriptie. (Mijn onderzoeksplan is goedgekeurd, jeej!)
 • Een was draaien.
 • Strijken.
 • Eerder de computer uitzetten en een boek lezen.
 • Mijn kleding van tevoren klaarleggen, zodat ik niet weer in een broek-shirt-vest eindig.
 • Sporten.
 • Daadwerkelijk stoppen met werken als Geert al eeuwen op de bank klaar zit om een filmpje te kijken. (En nee, dan roep ik niet meer: “Nog héél even dit mailtje sturen.” Hoezo, workaholic?)

Gelukkig heb ik wél elke dag een mooie, duidelijke, overzichtelijke, netjes geschreven, oneindige ’to do’-list.

Wat nemen jullie je elke dag weer voor wat nóóit lukt?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

32 thoughts on “LIJSTJE | Morgen ga ik écht…

 1. Nouhhhhh die van de dokter, die is wel heel erg belangrijk om morgen te doen…en eigenlijk kan die niet eens meer tot morgen wachten…

 2. Afgelopen week nam ik me zo’n beetje elke dag voor om de badkamer schoon te maken, zodat ik dat dit weekend niet hoefde te doen. Nou vrijdagavond is het gelukt hoor haha

 3. Haha, zo herkenbaar dit. Op mijn lijstje staat altijd: morgen ga ik gezonder eten, meer buikspieroefeningen doen, vooruit bloggen, en opruimen.

 4. Ja, zo’n lijstje heb ik ook, haha… De voornemens zijn in ieder geval goed. 😉 Fijn dat je onderzoeksplan is goedgekeurd! En als je in Arnhem woont woon je echt dicht bij mij, haha, wist ik helemaal niet.

 5. En dan denk je” Goh, nu ben ik toch al ver met de to do lijst” Lig je op bed, schiet het opeens door je hoofd wat je eigenlijk zéker óók allang had moeten doen….en weer vergeten bent. Opschrijven die hap dus.

 6. Is het niet verplicht als je verhuist over te stappen naar een andere huisarts? Dit beweerd mijn moeder altijd. Volgens mij is het de bedoeling dat je in de buurt bent in geval van nood. Ik ben ook verhuisd maar hou dit een beetje geheim want ik wil juist niet wisselen!
  Verder zou ik echt dit hele lijstje over kunnen nemen want ik neem me echt bijna precies dezelfde dingen voor!

 7. Die huisarts is zo gedaan, je hoeft alleen even te bellen naar een nieuwe huisarts en naar de andere huisarts te bellen of ze je dossier door kunnen sturen 🙂
  Ik moet me echt eens gaan inschrijven voor de master en ik moet echt gaan leren voor de selectietoets van de andere master.. (daarnaast moet ik ook nog de woningbouwvereniging bellen, schoonmaken, opruimen, stofzuigen etc… zucht..)

  1. Hahaha, ja, dat geldt ook voor de woningbouw 😉 Het is allemaal zo gedaan, je moet het alleen even doen 😛

 8. Oh ja, kwasten wassen die ik hier bij de reacties zag. Nou, dat gaat niet lukken hoor. Vind het al wat dat ik mijn wasmand leeg heb gekregen ha!

 9. Oh zo herkenbaar, al werken to-do-lijsten bij mij echt heel erg goed. En mochten er echt rot klussen opstaan, dan verzin ik een beloning voor mezelf. Moet je eens kijken hoe hard ik aan de slag ga ;).

 10. Haha Marieke, mooi lijstje 🙂 Ik doe niet aan zulke lijstjes want daar word ik gestresst van.. Behalve als echt iets MOET. Maar dan doe ik het gewoon meteen en probleem weg!

 11. De was wegwerken gaat prima hier. Zo’n lege mand geeft rust. Maar meer rust voor mezelf kan ik best creëren door vaker een boek of tijdschrift te lezen. Geeft zoveel meer ontspanning dan maar het hele internet blijven afstruinen en aan het werk blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.