MR & MRS KUIT #1 | Hoe staat het met de bruiloft?

Eén van de meest gestelde vragen van de afgelopen tijd is toch wel: hoe staat het met de bruiloft? Op 28 juli vroeg Geert mij namelijk ten huwelijk en sindsdien… hebben we nog bizar weinig gedaan. Laat ik het zo zeggen: we zijn druk geweest met een héleboel bruiloften, behalve met die van onszelf. Maar het trouwseizoen is afgelopen en dat betekent dat we nu in ons laagseizoen zitten (behalve met de webshops dan) en dus eindelijk tijd hebben voor onze eigen grote dag! Vandaag vertel ik je hoe het ervoor staat!

Wanneer gaan we trouwen?

Nog een veelgestelde vraag: wanneer gaan jullie trouwen? Geen flauw idee! Nou, nee, dat is niet helemaal waar, maar we hebben nog geen datum in ons hoofd. We willen ergens eind 2017 of begin 2018 trouwen. Dat is nogal ruim genomen, maar het punt is eigenlijk dat het ons niet zoveel uitmaakt. We hebben geen specifieke datum die we mooi zouden vinden. Zo is ‘onze’ datum 16 mei (de datum waarop we verkéring kregen), maar dan is het hoogseizoen wat betreft bruiloften, dus eigenlijk vind ik het dan niet zo handig om zelf te trouwen. Dan zijn we veel te druk met andere bruiloften!

We willen de datum een beetje afstemmen op de trouwlocatie en bekijken wanneer het daar mogelijk is en dergelijke. Maar ja, dan moet er eerst nog wel even een trouwlocatie komen. We hebben twee locaties in gedachten, maar dat was het dan ook wel, haha! Het wordt echt tijd voor meer actie! Als we eenmaal de locatie en datum gekozen hebben, kunnen we ook verder met de andere dingen.

Details, details, details

Stiekem vind ik het veel leuker om met de details bezig te zijn! Zo heb ik al een kleurenschema in m’n hoofd en pin ik me suf op mijn (geheime!) bord op Pinterest. Ik weet al wel zo’n beetje hoe de taart mag zien (als dat allemaal lukt en betaalbaar is, haha) en wat voor corsages ik wil maken. Maar ik heb dan weer géén idee wat voor jurk ik wil! Dat geeft ook niks, want negen van de tien keer komen bruiden toch thuis met iets heel anders dan ze dachten (óf juist met de allereerste jurk die ze aantrokken), weet ik uit alle verhalen.

Kortom: ik ben vooral van de details. Zo ben ik een beetje aan het brainstormen over de sieraden die ik wil gaan dragen (ik heb nog niet eens een jurk, dames en heren…) en over de parfum die ik op ga doen. Veel bruiden kiezen namelijk een heerlijk nieuw parfum uit voor hun bruiloft. Dat weet ik, omdat ik graag film dat ze die opspuiten, voor in de trouwfilm. Het zijn meestal van die klassieke geurtjes, maar je kunt natuurlijk ook een fijne nieuwe kopen, zoals deze van Tom Ford. Ik vraag in ieder geval altijd of bruiden lekker veel op willen spuiten. Leuk voor de film, maar hé, op je bruiloft mag dat ook. Je trouwt maar één keer!

   

Ik, ik, ik. En Geert dan?

Ik schrijf in deze blog voornamelijk ‘ik’. Dat doe ik vooral omdat het fijner leest, maar ook omdat Geert onze bruiloft in mijn handen heeft gelegd, haha! Natuurlijk gaat hij over alles meebeslissen, maar verder leek het hem een goed idee als ik een globaal plan bedenk en dan met hem overleg of hij het een goed idee vindt, haha! Grappig hoe ook wij meteen vervallen in het stereotype bruidspaar, terwijl we allebei 24/7 met bruiloften bezig zijn. Overigens vond ik het op één voorwaarde goed: als hij chef huwelijksreis wordt.

Kortom: ik kan jullie nog niet veel vertellen! Máár ik hoop snel wél meer leuks te kunnen delen! Het wordt immers tijd dat we actie gaan ondernemen. Of, nou ja, ik dus, haha! Goed voornemen voor het nieuwe jaar!

♥ Mariek

** Advertorial **

Foto: Linda Ringelberg

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

14 thoughts on “MR & MRS KUIT #1 | Hoe staat het met de bruiloft?

  1. Oooh ik kijk nu al uit naar het vervolg. Wordt er alleen maar nieuwsgieriger van! Zijn die locaties bij jullie in Zevenaar, bij de ouderlijk huizen of nog ergens anders?

    1. Haha, wat leuk! We willen het liefst ergens bij de Veluwe, omdat we gek zijn op de Veluwe, maar één locatie is in Brabant en de andere op de Veluwe. Maar het is slechts een globale oriëntatie, hoor 😉

  2. Leuk leuk leuk! Ben benieuwd naar het vervolg 😉 Wij hebben inmiddels wel een datum: 17 juni 2017! En de jurk is ook al gekocht (het is inderdaad heel iets anders dan ik dacht en één van de eersten die ik aantrok hahaha)!.

  3. Haha, ik denk dat ik ook uuuuren bezig zou kunnen zijn met details. Puur hypothetisch, want ik ben niet van plan om te trouwen 😉

    Vind je het niet jammer om geen zomerbruiloft te hebben, of had dat toch al niet je voorkeur?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.