MR & MRS KUIT #4 | THE WEDDING PLANNING HAS BEGUN!

YES! Jongens! We zijn EINDELIJK begonnen met het plannen van onze bruiloft! Zoals jullie weten, zijn we trouwvideografen én hebben we een trouwwebshop, waardoor we eigenlijk het afgelopen halfjaar druk zijn geweest met een héleboel bruiloften, behalve met die van onszelf. We kregen regelmatig de vraag van vrienden: is er nou al een datum?! Jongens, wanneer gaan jullie nou trouwen?! Ze hadden gelijk, hoor. Het werd hoog tijd, want we zijn al een halfjaar verloofd! En nu kan ik dan eindelijk zeggen: THE WEDDING PLANNING HAS BEGUN! Oh yeah!

En ik wil jullie graag meenemen in de voorbereidingen van onze grote dag! Of jullie het nou leuk vinden of niet. Ik ben zelf veel te enthousiast! Ik heb zoooooveel ideeën opgedaan omdat we al zoveel jaren in de trouwbranche werken. Toegegeven, het kiezen wordt daardoor wel een beetje moeilijk en mijn Pinterest board (verborgen, sorry 😉 ) loopt over van de inspiratie, maar dat komt vast helemaal goed. Ik kan in ieder geval zeggen dat we nu écht begonnen zijn. Namelijk: met de locatie én de datum!

Trouwen in het buitenland?

Velen ideeën hebben de revue gepasseerd. We wilden zelfs gaan trouwen in het buitenland (namelijk in Roemenië of Polen)! Maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om in Nederland te trouwen, omdat dat toch wel veel makkelijker is. Leveranciers in Roemenië en Polen reageerden al amper tot niet, dus dat was het teken om het niet te doen. Dus na een paar weken/maanden uitzoeken was dat alvast besloten: we trouwen in Nederland!

Verder waren we het er vrij snel over eens dat we graag op (of in de buurt van) de Veluwe wilden trouwen. We vinden dat nou eenmaal een hele mooie plek, we komen er graag en we zouden het super vet vinden om daar onze trouwfoto’s te maken. Gelukkig zijn er genoeg leuke trouwlocaties in de buurt van de Veluwe, dus toen was het tijd om te googlen, dingen na te vragen en research te doen naar de perfecte plek!

Een shortlist van locaties

Uiteindelijk kwam er een shortlist met een paar locaties uit. Van die locaties hebben we de websites uitgeplozen en foto’s opgezocht. Drie locaties kwamen als winnaar uit de test en daar zijn we gaan kijken! Wat wij nog meer heel belangrijk vonden is dat we graag alles zelf willen regelen. Van het eten, tot de ambtenaar tot de decoratie (duh). En dat kan op veel locaties niet! Vaak worden dingen als het eten door de locatie geregeld. Op zich heel fijn, tenzij je het heel leuk vindt om het allemaal zelf te regelen! Daarbij scheelt zelf regelen ook een heleboel geld en kun je je budget beter verdelen over dingen die je heel belangrijk vindt en dingen die je minder belangrijk vindt. Dus dat was een pré!

Van de drie locaties die we bekeken, waren er twee waarbij je alles zelf kon regelen. Eén daarvan heeft nu onze voorkeur, maaaaar… ik verklap nog even niet welke! Dat doe ik pas als het zeker is en onze datum vastlegt. ONZE datum, ja! Want die hebben we nu ook gekozen! We hadden totaal geen voorkeur voor een datum, dus we hebben gewoon een leuk weekend geprikt. Aaaah, het wordt nu allemaal heel echt! Zo vet! We gaan gewoon TROUWEN! (Ik ben zelfs al bezig met de Save the Date kaart! Ssst!)

Yep, the wedding planning has begun!

♥ Mariek

Meer lezen over onze bruiloft? Dit schreef ik eerder al:

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Foto: Linda Ringelberg

6 thoughts on “MR & MRS KUIT #4 | THE WEDDING PLANNING HAS BEGUN!

  1. Super leuk!! Wij zijn inmiddels al weer even bezig met plannen, onze (zelfgemaakte) uitnodigingen zijn net de deur uit 😀 De jurk, het pak en de ringen zijn uitgezocht. Nu nog op zoek naar mooie en lekker zittende schoenen haha 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.