MR & MRS KUIT #5 | De stand staat op -7KG!

afvallen

-7KG! Jongens, ik ben zo gemotiveerd! Het gaat misschien niet heel snel (iets meer dan 5 weken geleden stond de stand op -5KG), maar het voelt goed en het gaat lekker! Daarbij ben ik in jaren niet zo licht geweest, dus ik ben een blij meisje. Ik doe er dan ook wel echt m’n best voor natuurlijk, maar ik heb ook het idee dat ik nu lekker in een flow zit. Ik heb een lekker ritme gevonden in het sporten en doe m’n best met gezond eten. De ene keer is MyFitnessPal trotser op me dan de andere keer, maar dat maakt me niet uit, want ik wil ook het gevoel houden dat ik dit lang vol kan houden. En dat gevoel heb ik nu!

Hardlopen is zo leuk!

Dat komt ook omdat ik echt heel veel plezier heb in het hardlopen en ik ga braaf 3x in de week! Natuurlijk zitten er ook weleens dagen bij dat ik geen zin heb om te gaan, maar nu het lekkerder weer wordt (hoe héérlijk is die zon?!) ga ik met heel veel plezier de deur uit om een rondje te rennen! En die rondjes worden niet alleen steeds sneller (voor mijn doen dan, hè 😉 ) maar ook steeds langer. Mijn standaard rondje is nu 5KM! Toen ik van de week zo heerlijk in het zonnetje liep, maakte ik er 6KM van. En dat ging prima! Als je er wat beter in wordt en niet meer na 1KM puffend aan het zuurstof moet (#astma) is hardlopen zo leuk! Ik heb zelfs het gevoel dat ik er binnenkort wel een PR uit kan rammen. Toch maar eens proberen.

SportleggingSport topSport bh

Verliefd op m’n nieuwe setje

En weet je waar ik dan helemaal blij van word? Van een pakketje in de brievenbus met een nieuwe hardloop outfit! Hardlopen in mooie sportkleding maakt het allemaal nog nét even leuker en dat wist Protest en dus werd ik gisteren verrast met een hele mooie outfit! Het was gister super lekker weer, dus je snapt dat ik meteen naar buiten huppelde om het setje uit te proberen tijdens 5.5KM hardlopen. En ik kan je al wel vertellen: deze broek is nu al m’n allerliefste lievelingsbroek! Hij ziet er niet alleen super leuk uit, maar hij heeft ook een lekkere brede band boven, waardoor hij helemaal niet afzakt tijdens het lopen. Hij zit best strak (dat vind ik dus fijn) en hij is ook best dik en stevig, dus ook voor de koude wintermaanden top! Én er zit achterin een (vrij groot!) zakje met een rits, waar je bijvoorbeeld je sleutels in op kunt bergen. Super handig!

En dan het T-shirtje! Hij is vrij dun en valt heel losjes, wat super ideaal is als het warm is! En ik ben een beetje verliefd geworden op de achterkant, met de open stukjes. Hoe tof ziet dat eruit?! Zeker in combinatie met de sportbh met de mooie bandjes. ♥ De sportbh zelf zit heel lekker, maar is voor dames met een grote cupmaat niet stevig genoeg, denk ik.  Op Instagram vroegen jullie al naar de linkjes naar de producten, dus die heb ik er (onder de foto) bij gezet!

O ja, en die vlecht is mijn beginnerspoging tot een Dutch Braid. Die vlecht maakte de kapper namelijk bij mij, omdat ik daarna ging hardlopen en ik ben erachter gekomen dat zo’n vlecht super ideaal is tijdens het rennen! Ik vind zo’n zwiepende paardenstaart namelijk best irritant. Jullie vertelden me op Instagram dat dat een Dutch Braid is en sindsdien ben ik aan het oefenen… Wil ik ook mooi kunnen!

♥ Mariek

* Deze blog bevat producten die ik gekregen heb *

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

12 thoughts on “MR & MRS KUIT #5 | De stand staat op -7KG!

    1. Whahaha, ja, toen ben ik ook wel veel afgevallen, maar dat is alweer zolang geleden, dat (en meer) was er alweer keihard bij… (A) Maar goed, nu voelt het veel beter! Toen was ik vooral bezig met wat ik allemaal NIET kon eten. Nu gaat ‘ie lekker, wiehoe!

  1. Hahaha, idd.. bye bye buikje.. dat is al weer even geleden!
    Maar wauw, 7 kg!! En zo zie je maar dat het niets uitmaakt dat het niet ‘snel genoeg’ gaat(:
    Geniet van je fijne beweeg en eetpatroon(:

    1. Hahaha, oooh, die geschiedenis van Mariekevanwoesik.nl. Je maakt nog eens wat mee 😉 Maar dank je wel!!! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.