Muziek mee op reis

Voor mij is muziek heel belangrijk als we op reis gaan. Geert en ik zijn weken van tevoren al druk met het samenstellen van vakantie cd’s, die meegaan in de auto. Alle leuke nummers die we tegenkomen, worden meteen geshazamt om ze te kunnen onthouden. Inmiddels hebben we al een hele collectie cd’s en barst het mapje uit elkaar. Het zou natuurlijk veel handiger zijn als we gewoon onze telefoon vol muziek konden zetten en deze aan konden sluiten in de auto, maar helaas missen we de aansluiting daarvoor.

divoom voombox

De oplossing viel deze week op de deurmat: de Divoom Voombox Travel Speaker! Deze speaker (ten grootte van je hand, 260 gram) is speciaal gemaakt om je overal naar muziek te kunnen laten luisteren. Doordat het ding super stevig is, schokabsorberend rubber heeft én spatwater dicht is, kun je ‘m gewoon meenemen tijdens het reizen, bergbeklimmen, wandelen, kamperen, zeilen, fietsen of elke andere outdoor activiteit. Met de karabijnhaak kun je ‘m vastmaken aan bijvoorbeeld je riem of rugzak. Super handig!

Maar het gaat natuurlijk om de muziek. Ik mocht ‘m testen en ik moet eerlijk zeggen: ik ben echt onder de indruk! Ik had nooit gedacht dat er uit zo’n klein ding zoveel geluid zou komen. Zelfs de bas is goed aanwezig! Op dit moment ligt ‘ie dan ook gewoon in de woonkamer, zodat we ook thuis makkelijk muziek kunnen luisteren. Hij doet niet onder voor een gewone woonkamer-box!

divoom voombox

Deze zomer nemen we ‘m zeker mee op reis! Het lijkt me heerlijk om muziek te luisteren in de auto, op de camping of tijdens het hiken. Ook handig: als je ‘m in de auto gebruikt, kun je ‘m naadloos overschakelen in een hands-free set als je gebeld wordt. Je kunt ‘m aansluiten op je telefoon en alle media players en de batterij gaat zo’n 6 uur mee. Oh en mocht ‘ie niet helemaal aansluiten aan je wensen, er zijn nog veel meer Divoom bluetooth speakers.

De travel speaker kost €39, wat ik een mooie prijs vind voor zo’n goeie box.

Hoe luister jij muziek als je op reis bent?

Advertorial
Lees mijn disclaimer
Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

3 thoughts on “Muziek mee op reis

  1. Ik heb zelf zo’n kleine Bluetooth speaker van Akai en ik ben er ook heeeel blij mee. Wat ik sinds kort ook heb, is een USB stick met een normale USB uitgang en een micro USB uitgang, waardoor ik hem in m’n telefoon kan steken. Deze gaat dus helemaal vol muziek met de vakantie (zit je telefoon ook niet zo vol)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.