My boyfriend does my hair (film!)

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Advertorial

Al jaren is het een item op mijn verlanglijstje: een nieuwe föhn. De mijne doet er namelijk ééuwen over om mijn haar droog te krijgen, waardoor ik het meestal aan de lucht liet drogen. Gelukkig wordt er soms een beetje met mij meegedacht en kreeg ik drie producten van Rowenta for Elite opgestuurd; een föhn, een stijltang en een krultang. Voordat ik er zelf mee aan de slag ging, besloot ik een filmpje met Geert op te nemen: My boyfriend does my hair… Hierboven zie je het resultaat (een hoofd vól haarlak, help!).

Rowenta for Elite lijn

Rowenta is official sponsor van ’s werelds meest bekende modellenbureau: Elite. Veel (jonge) meiden zien een baantje als model wel zitten en daarom besloten Rowenta en modellenbureau Elite samen te gaan werken en een productlijn op te zetten die beauty, fashion en haircare combineert. De productlijn heet Rowenta for Elite en is onder andere bij BCC te koop!

En… ik heb de producten ook zélf grondig voor jullie getest!

Infini Pro 2200 Elite föhn

Mijn oude föhn heeft – na het testen van deze topper – een enkeltje afvalbak gekregen. De Infini Pro is namelijk een krachtige haardroger, die je haar in een wip droog heeft. Ideaal voor ongeduldige types, zoals ik. Met de smalle blaasmond en volume diffuser kun je je haar ook nog stylen. De keramische technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en bescherming van het haar. De ionische functie zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt (like!), zacht aanvoelt en gaat glanzen.

Easy Stylist

Op de easy stylist ben ik een beetje verliefd geworden. Geert vatte het samen als: “Hé, je haar is nu niet meer ontploft!” Ik vond stijlen altijd teveel werk, maar wist ik veel dat deze zo snel zou werken (en binnen 30 seconden opgewarmd!). Voortaan ga ik dus niet meer met een ontploft hoofd naar buiten.

Basic Curler Elite

Met deze 25 mm krultang creëer je de wat mij betreft mooiste krullen: natuurlijke slag. Ik houd ervan! De krultang is snel warm en zorgt voor glanzend haar. En niet onbelangrijk: het apparaat is zo makkelijk in gebruik dat het zelfs mij lukte om er krullen mee te maken.

Actie bij BCC

Rowenta vindt – net als ik – bescherming van je haar belangrijk. Daarom ontvang je nu tijdelijk bij BCC bij aankoop van een Rowenta for Elite product een L’Oréal Elnett Heat Protection Spray (t.w.v. €7,99) cadeau.

Föhn jij je haar dagelijks?

Lees mijn disclaimer

(Ik wil wel benadrukken dat ik in dit artikel
mijn eerlijke mening gegeven heb.)

Wit - kopie - kopie-001

Follow my blog with Bloglovin

13 thoughts on “My boyfriend does my hair (film!)

 1. Hahaha, dat moment dat Geert die krultang eruit haalt! Soort van een krul jaja! Lachen, zeg. Hij heeft wel z’n best gedaan. Absoluut. Applausje waard! Ik heb helemaal geen apparaten voor mijn haar. Geen fohn, geen krultang, geen stijltang. Denk dat ik het veel te weinig zou gebruiken.

 2. Geweldig filmpje Marieke (en Geert)! Hilarisch begin van de dag hihi. ‘ken ik alleen in karamelvorm’ geweldig, zou mijn vriend ook zo kunnen zeggen. :’) Applaus voor Geert hoor, hij heeft het best aardig gedaan!

 3. Hahaha wat een leuk filmpje! Ik denk dat mijn vriend het überhaupt niet aan zou durven dus applaus voor Geert! 😉
  Ik heb alleen een borstel en ergens ligt wel haarspray maar dat gebruik ik eigenlijk nooit. Ik vind het fijner om mijn haar ‘aan de lucht’ te laten drogen, dan zit het vaak ook mooier daarna 🙂

 4. Nou, als Geert niet meer aan de bak komt als meester kan ” ie altijd nog omscholen tot kapper.
  Ik kwam niet meer bij toen hij opeens de föhn aankreeg, dat was pech zowat Marieke weg.
  Maar: dapper van jou en zeker dapper van Geert om hieraan te beginnen.

 5. Hahaha wat een super leuk filmpje! Dat moment waarop de föhn opeens aan gaat en het moment waarop Geert de krultang uit je haar haalt zijn hilarisch. En ook al was het eindresultaat misschien niet helemaal wat je verwacht had, het lijkt me toch lekker om zo aan je haar gefriemeld te worden, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.