NEW IN #1

new-in (1)

Wauw, het is duidelijk december, de cadeautjesmaand. Er kwamen super leuke pakjes binnen, maar we hebben onszelf ook aardig verwend de afgelopen tijd, met alle leuke black friday deals. In deze rubriek laat ik jullie pakjes zien en geef ik jullie alvast een sneak peek van waar je binnenkort meer over kunt lezen.

new-in (2)

Súper spannend: Oktober

Van uitgeverij Bruna kreeg ik het boek Oktober van Søren Sveistrup binnen. Søren is de bedenker van The Killing, een GE-WEL-DIG-E Deense thrillerserie. Ik was dan ook zwaar benieuwd naar het boek, dat snap je! Inmiddels ben ik op bladzijde 193 (van de 544) en ik vind het nu al fantastisch. Het is net alsof ik naar een Deense serie zit te kijken. Als ik ‘m uit heb, vertel ik jullie er alles over!

new-in (1)

Lief cadeau: nieuwe sneakers

Nóg zo’n lief cadeau: van Sacha (het schoenenmerk) kreeg ik een paar nieuwe sneakers. Ik ben nogal een gympen meisje, maar in deze tijd zijn mijn favoriete Allstars toch wat te koud. Deze witte sneakers komen dus zéér goed van pas! Maar ik denk dat ik ze van de zomer ook veel ga dragen, want ze lijken me een leuke combi met een spijkershortje. Thanks, Sacha!

new-in (3)

9 nieuwe bordspellen

En dan onze nieuwe bordspellen. Ai, we zijn echt helemaal los gegaan en dan moeten Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag (op 2e kerstdag) nog komen!

Tijdens de Black Friday deals kochten we online vier nieuwe spellen: Mysterium, Splendor, Istanbul en 7 Wonders Duel. Op de 999 outlet sale scoorden we ook vier nieuwe spellen: Captains of the Golden Age, De Friesche Velden, La Granja en Vasco da Gama. En toen kwam ook nog EINDELIJK Geerts verjaardagscadeau binnen (hij is in augustus jarig!): Pandemic Legacy Seizoen 1.

Een paar hebben we er al gespeeld, maar zoals altijd deel ik pas een review als ik een spel een paar keer gespeeld heb en er een goed beeld over kan vormen. Maar zoals je ziet, kunnen we ook nog even vooruit met het uitzoeken van nieuwe bordspellen! 😉 

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.