Nieuwe layout online!

Yes! Na weken hard werken, uren zoeken en vooral keuzestress is het dan eindelijk zo ver. Onder het mom van ‘hij moet toch een keer online en je kunt niet blijven twijfelen’: de nieuwe layout staat online!

Te zakelijk

Ik was helemaal klaar met de oude, hoewel ik hem per ongeluk nog niet zo lang had. Oeps. Gewoon een slechte keuze geweest vanaf het begin. Te kil, te zakelijk, te wit, te ongezellig. Ik ging me er steeds meer aan ergeren. Voor mijn gevoel deed het heel veel af aan de gezellige sfeer op Mariekevanwoesik.nl! En daar ben ik nou juist zo trots op! (Helemaal dankzij jullie, natuurlijk!)

Gezellig

Mijn hoofddoel was om een gezellige, vriendschappelijke layout te maken waar je je als lezer bij ’thuis voelt’ en waar je het zo gezellig vindt dat je lekker verder gaat klikken. Misschien een beetje een hoog doel, maar voor mijn gevoel is dat gelukt. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

Misschien veranderen er de komende weken nog schoonheidsfoutjes (als je iets tegenkomt, let me know!) maar het grootste gedeelte staat in ieder geval nu. Yes!

BEDANKT!

Dan rest mij niet meer dan mijn trouwe lezers te bedanken. Jullie dus! Want ik zeg het veel te weinig, maar dankzij jullie heb ik de leukste baan ooit en daar ben ik zooooooo blij mee! Dus DANK JE WEL! Jullie zijn geweldig!

En nog iets meer speciale dank voor het ‘keur’-team van de test-versie van de nieuwe layout: trouwe lezers MarionMarcellaLaurineMaaike en mama (natuurlijk). Dank voor jullie enthousiasme en tips!

Nu nog hopen dat jullie net zo enthousiast zijn…

Wat vinden jullie ervan?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

32 thoughts on “Nieuwe layout online!

  1. De header in combi met dat oudroze in de menubalk blijft een ware treffer! Super. Het lettertype vind ik ook erg mooi geworden. Blijft volledig in jouw stijl. Ik vind het een erg mooie lay out geworden. Niks ten nadele van de vorige, maar ik vind het echt een vooruitgang. Top!

    1. Dank je wel, lieve Marion! En bedankt voor jouw hulp! Zonder jou was ik nooit op het idee gekomen om met de lettertypes te gaan spelen 🙂

  2. Ik vind ‘m erg mooi! Het is inderdaad wat gezelliger en warmer dan de vorige lay-out, daar hou ik wel van. Ik vind het lettertype – en vooral die van de tussenkopjes! – heel leuk! 🙂

  3. Ik vind hem onwijs mooi geworden, clean en overzichtelijk, maar toch helemaal ‘jou’ en het straalt inderdaad gezelligheid uit met de warme kleuren 😀 Ik word er blij van!

  4. Wauw wat een surprise!!! De nieuwe lay-out al online.
    Ja, echt mooi, warm, rustig én leuk en handig met data erbij 🙂 ( voor die dag dat ik eens niet op je site ben, voorheen vond ik het lastig terug te vinden wát ik niet gelezen had.)

  5. Jaaaa, hij is mooi Marieke! En het menu is stukken overzichtelijker. Ik ben dol op je headerfoto, waar is hij gemaakt? Hij doet me denken aan de Grand Canyon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.