Nieuwe layout!

Niet schrikken! Je bent nog steeds op Mariekevanwoesik.nl! Deze week vertelde ik je al dat ik me al tijden groen en geel ergerde aan mijn layout. Daarom besloot ik er nu wat aan te doen. En dat is deze layout geworden! Natuurlijk in Marieke-rood (koraalrood, dus). Ik vind ‘m erg mooi!

Hij is nog niet helemaal af. Hier en daar kunnen nog wat dingetjes mooier gemaakt worden. Kom je iets tegen wat er niet zo mooi uit ziet of wat niet helemaal lekker werkt? Laat het even weten in de comments, alsjeblieft, dan kijk ik of ik er wat mee kan! Jullie feedback over mijn oude layout heb ik zoveel mogelijk proberen mee te nemen. Maar – zoals jullie zelf ook al aangaven – het blijft mijn layout, dus uiteindelijk heb ik gekozen voor wat ík mooi vind.

Ik vind het handig dat er nu twee menu’s zijn. Zo zijn mijn vier hoofdonderwerpen duidelijk (Bucket List, reizen, health en columns) en staan die niet verloren tussen de overige pagina’s. De navigatie ga ik deze week nog wel even iets mooier maken, maar het begin is er. Hopelijk is de navigatie nu in ieder geval duidelijker! Kleine schoonheidsfoutjes gaan er zo snel mogelijk uit. Wil je naar een categorie die niet in de hoofdnavigatie staat? Dan kun je in de sidebar terecht bij onder ‘categorieën’, daar zit ook een menu. Als het goed is, werkt deze layout trouwens ook heel fijn op je mobiel en tablet.

Ik hoor graag wat jullie van mijn nieuwe layout vinden!

O, en er komt ook een ‘De Bucket List van…’-artikel aan, hoor!

Follow my blog with Bloglovin

25 thoughts on “Nieuwe layout!

  1. Zo, ziet er mooi uit! Goed dat je gedaan hebt wat jíj mooi vind, het blijft immers jouw site!
    Ik vind het rode erg mooi, het steekt lekker af en doordat je de rest rustig hebt gehouden vind ik het erg mooi 🙂

  2. Erg mooi! De twee menu’s vind ik ook veel beter en maakt het geheel overzichtelijk. Super. Strak en eenvoudig met de focus op je berichten. Goed gedaan!

  3. Ha marieke, dat ziet er fris uit. De comments kan ik niet helemaal goed lezen omdat de profielfoto door de tekst heen valt. Ik lees op tablet. Liefs

  4. Ik vind de nieuwe layout erg mooi maar iets te wit. Ik moet goed kijken wil ik de verschillende artikelen los van elkaar zien. Persoonlijk zou ik het mooier vinden als die, net als de tekst in je zijbalk, een soort kader zouden hebben. Maar dat is denk ik nogal persoonlijk 🙂

  5. Ik vind het nog wel even wennen. Bij mij steken sommige dingen in de rechterbalk een beetje uit? Je instagram staat bijvoorbeeld erg naar rechts. De facebook steekt een beetje uit en “speciaal voor jou” steekt ook uit.

    1. Da’s vreemd. Ik heb Instagram en FB juist passend gemaakt en die steken op onze computers hier thuis niet meer uit 🙁 Speciaal voor jou moet nog aangepast worden, inderdaad, maar dat moet ik even met mijn mediabureau regelen.

  6. Mooi! Lekker rustig en overzichtelijk. Alleen als ik op mijn mobiel of tablet kijk dan zie ik bij de comments nog een stukje van de profielfoto er doorheen. Op mijn laptop ziet alles er prima uit, good job!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.