Nog 1,5 maand tot de bruiloft!

bruiloft

Nog maar anderhalve maand tot de bruiloft… Mèn, wat gaat de tijd snel! Ik wil jullie graag op de hoogte houden van de voorbereidingen, maar op dit moment regelen we steeds ‘kleine’ dingetjes, waar ik dan niet zo snel een blog over typ. Maar met nog maar iets meer dan 6 weken te gaan, wordt het toch wel een keer tijd om jullie bij te praten. Wat hebben we de afgelopen tijd allemaal geregeld en… wat moet er allemaal nog gebeuren? 

De jurk & het pak

Op het moment dat ik dit typ, heb ik net mijn pas-moment van m’n trouwjurk erop zitten. En hij was nog net zo mooi als toen ik ‘m uitzocht! ♥ Ik ben er nog steeds helemaal verliefd op! Gelukkig maar. Hij was alleen zeshonderd kilometer te lang, dus hij is ingenomen en er zijn nog wat details aangepast (die ik natuurlijk niet ga verklappen!). Oh, en en en… ik heb m’n schoenen gevonden! Héél lichtroze/zalmkleurige Allstars. Ik vind ze zó vet! En het staat precies zo leuk bij de jurk als ik in gedachten had.

Geert heeft inmiddels al wel 2 passen van zijn pak gehad… Zijn proces is veel ingewikkelder en uitgebreider dan mijn proces, haha! Hij heeft eerst stoffen uitgezocht. Toen is zijn pak gemaakt (ergens in Portugal) en nu heeft hij ‘m gepast. Op dit moment worden er nog wat details aan z’n pak aangepast. En ook Geert heeft z’n Allstars binnen. Cognacbruine met een donkerbruine zool. Super vet! (En om maar meteen antwoord te geven op de vraag: nee, ik heb geen idee wat voor pak ‘ie heeft.)

trouwringen

Trouwringen uit Roemenië

Ook zijn we weer naar Roemenië geweest om onze trouwringen op te halen! Want jaaaaa, die hebben we daar laten maken, toen we de vorige keer in Oradea waren. Super vet! We hebben ze zelf samengesteld uit een model, een ‘effect’, de breedte en steentjes. Ze zijn gemaakt van witgoud en in de mijne zit een diamantje. Ook die zijn precies geworden zoals we dachten, dus we zijn er heel erg blij mee! Maar hoe ze er precies uitzien, houd ik nog even geheim.

Trouwkaarten, MUAH, photobooth en nog veel meer!

Verder hebben we de laatste tijd best veel geregeld! Zo zijn de drukproeven van onze trouwkaarten onderweg, hebben we volgende week een gesprek voor het boeket en is de photobooth geregeld. De fotograaf en videograaf hadden we al. En we zijn heel blij met onze band/artiest en de foodtruck voor het diner! 🙂

Als je aan Geert vraagt hoeveel we al geregeld hebben, zegt hij: 80%. Ik ga voor 75%, haha, want al met al zijn er (wat mij betreft) nog best veel details en nog wat grote dingen die geregeld moeten worden. Zo zijn we nu druk met het kiezen van een MUAH (Make Up And Hair, oftewel: een kapper/visagist), de details van het diner, de bediening ’s avonds, de taart, de hapjes en drankjes en natuurlijk… de decoratie! En dan zijn er ook nog wel wat DIY’s die ik wil uitvoeren. Kortom: nog genoeg te doen, haha!

Huwelijksreis…?

En de huwelijksreis dan? Nou, we hebben SUPER veel ideeën. Maar het is nog maar de vraag wanneer we precies weg kunnen, qua tijd. In ieder geval gaan we niet direct na de bruiloft weg, want dan begint ons hoogseizoen in de webshops. Vinden we helemaal niet erg, hoor, want die huwelijksreis houden we gewoon nog tegoed. We moeten alleen nog even kijken wanneer precies…

Zo, jullie zijn weer bijgepraat over onze bruiloft. Ik ben benieuwd of jullie nog vragen hebben? Het komt nu zo dichtbij dat ik binnenkort nog wel wat blogjes over de bruiloft verwacht!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

14 thoughts on “Nog 1,5 maand tot de bruiloft!

    1. Aah, nou dat is ook écht zo! De tijd gaat zó snel! Ja, dat hoef ik jullie niet te vertellen natuurlijk 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.