O ja, ik heb vakantie!

Ik vond een cupcakes-pak in de kast uit het boodschappenpakket… CUPCAKES BAKKUH!

Januari stond voor mij in het teken van tentamens en dingen afronden op de pabo. De meeste dagen was ik gewoon thuis aan het werk en op sommige dagen was ik op de pabo. De afgelopen twee weken heb ik fulltime doorgebracht op mijn nieuwe minor, ondernemen. Weer elke dag les, met een nieuwe klas en nieuwe vakken. Best vermoeiend, al die nieuwe dingen, maar vooral erg leuk. Afgelopen donderdag zei mijn coach echter iets raars: ‘O, en morgen vallen de lessen uit. Dus fijne vakantie!‘ Eh… huh? Vakantie? O JA!

Voor mijn gevoel is het nog helemaal geen tijd voor vakantie, maar het is toch écht zo! Arnhem gaat mee met carnaval en dus hebben we komende week vrij. Normaal gesproken puf en hijg ik de laatste week dat ik écht toe ben aan een paar vrije dagen (of ik nou gesloopt ben of niet), maar dit keer was het anders. Dit keer stond ik donderdagmiddag met een beduusd gevoel in de stad. Vakantie? Maar… wat moet ik doen dan?

Oké, ‘vervelen’ staat niet in mijn woordenboek, maar om nou te zeggen dat ik al heel hard toe was aan vakantie? Nee. Vandaag vroeg mijn schoonmoeder wat we in onze vakantie gingen doen en verder dan ‘vrijdag gaat Geert met zijn broer tennis kijken in Rotterdam’ kwamen we niet. Onze week is gewoon nog leeg. Léég! Ongelooflijk.

Goed, ik kan een paar uur vullen met voorbereidingen voor mijn minor, ik heb zin om héél veel tijd te steken in mijn site (aangezien ik jullie de afgelopen twee weken een beetje verwaarloosd heb, sorry), ik mag nog knutselen aan een andere website, mijn hoofd zeurt al de hele tijd om de uitwerking van boekidee nummer drie, er staat nog een column-deadline, het keukenverbouwingsplan is nog niet helemaal uitgevoerd en en en… Ach, mijn leven staat nooit stil.

Toch kan ik er niet over uit dat ik gewoon een heel week vrij heb zónder dringende plannen. En weet je wat? Ik vind het HEERLIJK. Ik heb zin om elke dag uit te slapen, te ontbijten met vers geperste sinaasappelsap, naar de bioscoop te gaan, nieuwe gezonde receptjes uit te proberen, veel afleveringen van Borgen te kijken, in huis te rommelen, te tuttelen en (OKE DAN) wat van de bovenstaande dingen uit te voeren. Omdat ik toch iets nuttigs moet doen.

Hoe staat het bij jullie? Al vakantie in zicht? Gaan jullie nog carnaval vieren?
O, EN HOE VINDEN JULLIE DE NIEUWE LAYOUT?!

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “O ja, ik heb vakantie!

  1. Ik heb net carnaval gevierd, gisteren de laatste avond, vrijdagavond begonnen. Helaas geen vakantie deze week, want moet gewoon werken, máár ik heb volgende week vakantie!
    En helaas staat ie al ver vol gepland, dagje naar de Huishoudbeurs met mijn mama (leukleukleuk) en mijn vriend moet geopereerd worden, waardoor ik een dagje in een ziekenhuis moet door brengen, helaas niet in onze woonplaats. Afspraken, feestjes, borrels..

    1. Zo, dan heb je aardig door gefeest! Nog een weekje wachten en dan heb jij lekker vrij! Geniet ervan 🙂 En sterkte in het ziekenhuis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.