ODE AAN: Oktober 2012

Oké, ik blijf het zeggen, maar de tijd gaat zo ontiegelijk snel voorbij! Het is niet eerlijk. Maar goed, ik ben er niet om te zeuren vandaag. Ik ben er om een ode te schrijven aan oktober, omdat het zo mooi was en ik zulke fijne dingen heb gedaan. Goed, daar komt ‘ie: wat heb ik allemaal gedaan?

– Op 1 oktober kwam mijn grootste droom uit: mijn eerste boek lag eindelijk in de digitale schappen! Ik kan het nog steeds bijna niet geloven en ik ben er nog steeds hyper over! Maar da’s logisch… toch? Heb je ‘m nog niet gelezen? Foei! Je kunt ‘m bij Bol.com kopen!

Make-upje van de shoot

– Ik had mijn eerste échte fotoshoot en dat was best wel een dingetje. Echt Rock&Roll kun je ‘m niet noemen, maar de foto’s zijn leuk geworden! Ik heb ze stiekem al mogen bekijken.

– Natuurlijk gingen we weer filmen! Dat blijft elke maand terugkomen. En gelukkig maar, want dat is natuurlijk een van de dingen die ik het liefste doe.

– Geert ging wokken, werd ’s nachts goed ziek (waarschijnlijk door het eten) en bracht de dag erna door op de bank. Ik, als goede vriendin, kocht een beterschapspakketje voor hem, met o.a. een Donald Duck Pocket. Dat leidde weer tot deze column, die er op zijn beurt weer voor zorgde dat er 1222 unieke bezoekers op mariekevanwoesik.nl langskwamen. Kon ik gelijk weer een punt van de Bucket List afstrepen!

Met deze creeps durfde ik nog wel op de foto

– We gingen samen met vrienden naar Movie World, dat volledig in het teken stond van Halloween. Nou, dát heb ik geweten. Dat een spookhuis zó eng kan zijn… Brrrr!

– Samen met m’n vriendinnetje ging ik lekker naar Mees Kees. Een leuke film over een stagiaire van 19 die door omstandigheden alleen voor de klas komt te staan. Als leerkrachten moesten we die film natuurlijk zien en zo gebeurde het dat we om 16.00 uur ’s middags al in de bioscoop zaten!

– Met ’n ander vriendinnetje ging ik winkelen in Arnhem en wow, wat zijn we goed geslaagd. Normaal doe ik dágen over het kopen van mooie, leren laarzen (en zij ook) maar nu zijn we allebei in een middag geslaagd!

– Ik mocht eindelijk de griepprik halen! Scheelt me weer veel gesnotter en ziek op de bank liggen dit jaar.

Mijn broertje mocht afrijden en oh, wat was ‘ie zenuwachtig! Gelukkig is ‘ie gewoon hartstikke geslaagd. In één keer! Hij moest de familie-eer ook wel hoog houden, want ik heb er twee keer over gedaan. Gefeliciteerd, lieve Sven!

Dat zeg ik: een geweldige, geslaagde maand. Als de laatste twee maanden van dit jaar ook zo heerlijk worden, dan… dan… dan… Is het héle jaar meer dan geweldig! En stiekem heb ik zó veel zin in de decembermaanden. En in november natuurlijk de voorbereidingen. Yes! Gezellig!

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze maand?

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “ODE AAN: Oktober 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.