On top – Zó krijg je online succes!

Meestal deel ik meerdere boek reviews in één blog, maar deze verdient een eigen stukje. Na de vele goede recensies was ik namelijk érg benieuwd naar On top van de populaire blogger Anna NooshinO nee, niet de zoveelste blogger die met een boek komt, zul je misschien denken, maar niets is minder waar. Ik heb al meerdere boeken-van-bloggers gelezen en dit is zonder twijfel de beste. Sterker nog, hij staat er een stuk boven. En dat heeft Anna te danken aan de kwaliteit.

Waar andere boeken-van-bloggers nog wel eens te snel geschreven en gepubliceerd zijn (met de nodige spelfouten) en alleen uitgegeven worden in paperbacks, merk je hier direct dat je een mooi boek in handen hebt. De luxe hardcover uitgave ligt lekker in de hand en bevat naast mooie foto’s ook gezellige privé foto’s. Een beetje knullig, maar dat vind ik juist leuk.

En dan de tekst (want daar draait het natuurlijk om). Wat schrijft Anna fijn! Het boek leest zó weg en had ik dan ook veel te snel uit. Vond ik hem leuk? JA! Héél erg leuk! Ik kreeg er namelijk energie van. Zin om te ondernemen. Zin om te bloggen. Zin om dingen te doén! En dat kon ik best gebruiken.

De essentie van dit boek? Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en succes. Om de top te halen moet je hard werken, maar het is net zo belangrijk om te genieten van dit moment. Het gaat niet altijd makkelijk zijn en er gaat zeker nog weleens wat tegen zitten. Anna geeft leuke tips en vertelt haar levensverhaal, van kind tot succesvolle blogger voor NSMBL.nl. En nee, dat ging niet zonder slag of stoot, maar het is óók geen ‘ik heb het echt niet makkelijk gehad’-verhaaltje. Verre van. Anna barst van de energie en plannen en jij ook, na het lezen van dit boek!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “On top – Zó krijg je online succes!

  1. Klinkt als een goed en inspirerend boek, perfect voor die momentjes dat je het liefst met een bak ijs op de bank wil kruipen en NIETS wilt doen. Op het lijstje met nog-te-lezen-boeken ermee!

  2. Ik twijfelde een beetje over het zoveelste blog-boek. Maar hij klinkt tóch wel interessant. Ik heb nu al zoveel positiefs gehoord dat ik hem toch maar ga lezen haha. 🙂

    1. Ik ook, hoor 😉 Maar inderdaad, door alle positieve recensies wilde ik het toch wel heel graag lezen. Absoluut geen spijt van gehad! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.