ONBREEKBAAR #1: BUREN WITH BENEFITS

Onbreekbaar-1-buren-with-benefits-lisette-jonkman

Auteur: Lisette Jonkman
Verschenen in: 2018
Genre: roman
Aantal pagina’s: 244
Uitgever: Luitingh-Sijthoff | Kobo Original
Beschikbaar via Kobo Plus

Buren with benefits is het eerste deel in de Onbreekbaar trilogie over Abby en Ferdi (juist, die kun je kennen als personages uit de Verkikkerd-serie!). Abby werkt als barvrouw in een studentencafé en klust bij als model. Ondanks dat ze niet studeert, kan ze zich slechts een studentenkamertje veroorloven… Ferdi is een prototype corpsbal, wiens leven voornamelijk bestaat uit de studentenvereniging en blonde hockeymeisjes. Kortom: ze zijn totaal geen mach. Maar als Ferdi Abby red uit een gevaarlijke situatie met haar ex, leert Abby een andere kant van hem kennen.

De Onbreekbaar trilogie

De Onbreekbaar trilogie is eigenlijk een beetje per ongeluk ontstaan. Het was de bedoeling dat Lisette drie korte verhalen zou schrijven, als spin-off van de Verkikkerd serie, maar enthousiast als Lis is, werden het per ongeluk drie hele boeken. Drie boeken, die ze dus in een jáár geschreven heeft. Mocht je geen idee hebben hoe het schrijven van een boek in z’n werk gaat: het is heel normaal om een jaar over één boek te doen… 

Maar mij hoor je niet zeuren dat Lis zich een slag in de rondte geschreven heeft, want nu krijgen wij gewoon drie boeken in ons schoot geworpen! Hoppa! Helemaal gratis te lezen als je een Kobo abonnement hebt (zoals ik) en anders voor een paar euro te kopen. (Je hoeft niet per se een Kobo e-reader te hebben, je kunt ‘m zelfs op je telefoon lezen.)

Onbreekbaar-1-buren-with-benefits-lisette-jonkman

Personages uit Verkikkerd

Als Lisette Jonkman-fan was ik uiteraard verliefd op de Verkikkerd serie. En ik vind het altijd ZO leuk als er boeken uitkomen waarin bijpersonages ineens hoofdpersonages worden. Alsof je meekijkt in een dorp en alle inwoners kent. Dat is dus zo in de Onbreekbaar serie, waarin Abby en Ferdi uit de Verkikkerd serie een hoofdrol krijgen. Zoooo leuk! En uiteraard komt Lucy dan weer als bijpersonage voorbij in Onbreekbaar.

Al in de Verkikkerd serie vond ik Ferdi zo’n interessant personage. Dus ik vond het een súper goed idee van Lisette om deze serie te laten draaien om Ferdi en Abby.

Je wordt sowieso verliefd op ze

Al vanaf bladzijde één zat ik er helemaal in. Lisettes schrijfstijl leest als een trein! De personages zijn heel jong (jonger dan ikzelf) maar dat maakt helemaal niet uit. Je wordt sowieso verliefd op Ferdi en Abby!

In dit boek worden ze voor het eerst verliefd op elkaar, maar zoals je al zult raden, gaat hun relatie het zwaar te verduren krijgen, gezien de twee komende boeken.

Dit eerste deel smaakt in ieder geval al heel erg naar meer! 

★★★★★

Kopen via Bol.com

Deze blog bevat affiliate links.

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

2 thoughts on “ONBREEKBAAR #1: BUREN WITH BENEFITS

    1. Ja leuk, hè? De tweede heb ik ook al uit (die review komt morgen online). Ik wacht ook in spanning op de derde! Nog maar een paar nachtjes slapen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.