ONBREEKBAAR #2: ONBEGRENSDE LIEFDE

Onbreekbaar-2-onbegrensde-liefde-lisette-jonkman

Auteur: Lisette Jonkman
Verschenen in: 2018
Genre: roman
Aantal pagina’s: 244
Uitgever: Luitingh-Sijthoff | Kobo Original
Beschikbaar via Kobo Plus

In deel 2 van de Onbreekbaar trilogie Onbegrensde liefde lezen we verder over Ferdi en Abby, die toch moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd zijn op elkaar. Het scharrelen wordt serieuzer en Ferdi wil het liefste van de daken schreeuwen dat Abby bij hem hoort. Maar Abby is een stukje voorzichtiger. Net als Abby zich compleet wil overgeven aan haar nieuwe liefde, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Ferdi is een eikel. En een schatje.

Na de cliffhanger van Onbreekbaar #1 gaan we in dit deel gelukkig weer verder met de stomende liefdesrelatie tussen Ferdi en Abby. Ferdi, op wie je zelf ook een beetje verliefd wordt, terwijl die eikel af en toe écht stomme dingen doet (maar hij is eigenlijk gewoon een schatje). En Abby, die af en toe iets te snel oordeelt en behoorlijk wat dingen voor haar kiezen krijgt in het leven. 

Na twee delen van deze serie heb ik het idee dat Ferdi en Abby praktisch tot mijn vriendengroep behoren. (Dat heeft verder niks te maken met het feit dat mijn beste vriend Ferdi heet, hoor… Compléét ander type!)

Onbreekbaar-2-onbegrensde-liefde-lisette-jonkman

Stomende seksscènes

Aan het begin van het boek lees je lekker en relaxt over een heerlijk liefdeskoppel (oké, oké, met wat stomende seksscènes tussendoor die je beter niet in de trein kunt lezen), maar halverwege het boek zat mijn hart ineens in mijn keel. Het zou misschien kunnen dat ik het toen maar meteen in één avond uitgelezen heb, want ja, hállo… (Hou je mond, Marieke, niks verklappen!)

Gelukkig voor mij en mijn cardioloog komt deel 3 over een paar nachtjes slapen al uit!

★★★★★

Kopen via Bol.com

Deze blog bevat affiliate links.

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.