Gesponsord: 5 niet-standaard dingen die onmisbaar zijn in je koffer

Er zijn zo van die dingen die onmisbaar zijn op reis. Natuurlijk denk je dan meteen aan onderbroeken, bikini’s en slippers, maar ik bedoel nu nét even wat andere dingen. 5 niet-standaard dingen die toch onmisbaar zijn in elke koffer of tas. Vandaag vertel ik je welke! (Voor de overige dingen is er mijn inpaklijst!)

C&A

Bosnië, 2014

1. Een Loose Fit-broek

C&A – één van mijn favoriete kledingwinkels – heeft een nieuwe campagne: ‘Today’s look is’. Het idee achter deze campagne is dat iedereen zich elke dag op en top voelt en er geweldig uitziet. Met comfortabele en leuke outfits waarin je je goed voelt op je werk, tijdens een etentje met vrienden én natuurlijk op reis. Op die manier wil C&A de leuke momenten in het leven nog nét ietsjes leuker maken.

Eén van mijn favoriete items van C&A is zeker onmisbaar in iedere koffer of tas: de Loose Fit-broek. Lekker luchtig, comfortabel en in onwijs leuke patronen verkrijgbaar. Afgelopen zomer mocht ik van de spoedarts in Kroatië alleen nog maar lange broeken dragen, dus je snapt dat ik héél blij was dat ik deze broek bij me had! Deze zomer gaan er meer exemplaren mee…

Zo’n zwart/wit patroontje wil ik sowieso nog aan mijn koffer toevoegen. Sandaaltje of slippertje eronder en klaar. Oh, en ze kosten maar €14,90.

 

Oostenrijk, 2012

2. Plastic regenponcho’s

En als je dan net een leuke reisoutfit aan hebt, wil je natuurlijk niet dat hij weer nat wordt. Daarom: plastic regenponcho’s! Hoe vaak die dingen ons al niet gered hebben… Een echt regenpak is meestal veel te zwaar en te groot om mee te nemen in je rugzak als je erop uit gaat en dus hebben wij altijd plastic regenponcho’s bij ons. Kost niks, weegt niks, maar werkt wel.

Istanbul, 2010

3. Een sjaal

Sjaals zijn zó handig! Ze hebben namelijk meerdere functies. Als het koud is in het vliegtuig, doe je hem om je nek. Als je dreigt te verbranden,  gooi je ‘m over je schouders. En als je ergens in wilt waar hoofddoeken verplicht zijn, wikkel je ‘m om je hoofd. Kortom: een sjaal past zéker in iedere Today’s look.

Wc-papier-duct-tape-luchtbed-stop, Frankrijk, 2012

4. Duct tape

Duct tape is onmisbaar als je gaat kamperen. En thuis eigenlijk ook. Je kunt er namelijk álles mee fixen. Lekt je tent? Plak er een stukje duct tape op. Blijk je een stop van je luchtbed te missen? Wc-papier in combinatie met duct tape does the trick. Oh en thuis maken wij er onder andere onze stofzuiger en dweilstok mee.

Halverwege de Plitvice meren, Kroatië, 2014

5. Een stappenteller

Goed, onmisbaar is het misschien niet, maar handig wel! Ik neem op vakantie altijd mijn stappenteller mee. Gewoon, omdat ik het leuk vind om te zien hoeveel we nou wandelen op zo’n dag. De mijne telt stappen, kilometers en calorieën.

Welke dingen zijn volgens jou onmisbaar in je koffer?

Dit artikel wordt gesponsord door C&A, maar betreft mijn eigen mening.
Lees mijn disclaimer

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Gesponsord: 5 niet-standaard dingen die onmisbaar zijn in je koffer

  1. Leuk artikel!
    Ik heb inderdaad ook vaak een Loose fit broek, een sjaal en regenponcho (of gewoon een plu) mee!
    Wat ik ook onmisbaar vind is een waxinelichtje met lucifers :’)

  2. een sjaal neem ik ook altijd mee. eigenlijk vooral voor in t vliegtuig. en wat ik altijd doe. een leeg flesje. zodat ik die kan vullen op de wc nadat je de handbagagecontrole door bent. dan hoef je niet zo lang te wachten tot ze eindelijk eens met drinken rond komen.

  3. Leuke post! Ik wil nog zo’n broek voor de zomer en alle reizen die ik daarna nog ga maken! Lijkt me super handig en ze zijn best leuk! Verder wil ik ook nog een sarong of grote sjaal,om overal voor te kunnen gebruiken en heb ik nog een lange rok nodig, omdat je met korte broek of rok boven je knieën niet overal in komt, dus die is ook best onmisbaar. Verder voor mij toch wel heel standaard, zonnebrand (ik verbrand al als je het woord zon hoort) en mijn camera. OJa en een legging, weegt minder dan een broek, kan overal onder en is warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *