Onverminderd

onverminderd

De decoratie van de boekenlegger is mede mogelijk gemaakt door Nibbit.

Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al zo kwetsbaar is, treft ze haar vriendje Riley in bed aan met haar huisgenoot. Ze vindt steun bij Josh, de hockeycoach van haar broertje. Ember kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten… Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven mét Josh, of een leven zonder hem?

Inmiddels heb ik vrij veel new adults gelezen en wat mij op begon te vallen was dat ze allemaal een beetje hetzelfde werden. Het is ook lastig om echt origineel te zijn in dit genre, maar Onverminderd is in ieder geval origineler begonnen. Namelijk met de dood van Embers vader. De schrijfster, Rebecca Yarros, is zelf vrouw van een militair, dus ze weet waar ze over schrijft. Dat zie je dan ook terug in het boek; de details maken het allemaal behoorlijk wat ‘echter’. Fijn!

De lezersreacties voorin het boek legden de lat behóórlijk hoog, voordat ik begon met lezen. Onverminderd werd niet het beste boek wat ik in 2015 heb gelezen, maar komt zeker op de stapel ‘leuke boeken’ te liggen. Wel ging ik me op één moment een beetje ergeren aan de hoofdpersoon, maar gelukkig was die ergernis maar kort. Extra leuk: richting het einde van het boek kwam er nog een onverwachte wending, die ik niet helemaal aan zag komen.

Onverminderd is mooi, sexy, lief en verdrietig. Als je van New Adult houdt, zéker een aanrader!

Rapport:

Verhaal: 7,5
Humor: 
6
Romantiek: 
7,5
Personages:
7,5
Kopen:
€9,99

Koop bij bol.com

Deze recensie bevat een product dat ik gekregen heb & een affiliate link.
Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

2 thoughts on “Onverminderd

  1. Die boekenlegger is echt mooi zo. Toen ik de foto zag viel hij me direct op, ik dacht dat het zo hoorde en dat dit boek over iets in de middeleeuwen zou gaan of zo ?. Vooral doorgaan Nib !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.