OPROEP | Wordt deze zomer JOUW zomer?!

zomer

death valley, super hete zoutvlakte

Krista in Death Valley, 2013

Vorig jaar maakte ik in de zomer een hele toffe interviewserie, genaamd ‘Jouw zomer’. Dit jaar zou ik graag wéér zo’n serie maken en daarom doe ik weer een oproepje. Doe je mee?

Maak jij een prachtige reis deze zomer?

In ‘jouw zomer’ interview ik mensen die deze zomer iets onwijs gaafs of bijzonders gaan doen. Een geweldige reis maken, bijvoorbeeld. Iets van je Bucket List afstrepen. Of wie weet is het wel jullie eerste zomer samen. Of ben je net geslaagd/afgestudeerd, net als ik! Of ga je je angsten overwinnen en duik je voor het eerst in het vliegtuig. Of wie weet kom je net terug van een stage in het buitenland en kan je juist niet wachten om je familie weer te zien! Of… misschien krijg je een hond?! Of ben je afgevallen en staat geen bikini jou meer in de weg?

Het maakt allemaal niet uit: deze zomer wordt JOUW zomer! En ik zou het leuk vinden als jij ons wilt vertellen waarom. Gewoon, voor de nodige portie vrolijkheid en inspiratie op een mooie zomerse dag.

Margot3

Margot in Kenia, 2013

Meedoen?

Laat dan een berichtje achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom deze zomer JOUW zomer wordt. De leukste ideeën (lekker veel het liefst!) krijgen vanzelf een mailtje van me.

Interviews van vorig jaar

Inspiratie opdoen? Dit zijn de interviews van vorig jaar:

Doe je mee?

Follow my blog with Bloglovin

27 thoughts on “OPROEP | Wordt deze zomer JOUW zomer?!

 1. Ik wil wel meedoen. Ik ga backpacken in Indonesië. Heel veel zin in! Een hele nieuwe ervaring, andere cultuur en voor het eerst backpacken op de bonnefooi.

 2. Mijn zomer is iets minder spannend denk ik, voor het eerst met vriendlief met de auto naar Oostenrijk voor 10 dagen. Veel wandelen 🙂

 3. Haha, ik sla over. Ik ga in mijn zomervakantie met name voetbal kijken! Thuis voor de buis. Ik lees wel lekker mee met wat de rest van NL gaat doen! 😛

 4. Wat tof! Ben nu al benieuwd naar de verhalen 🙂 Geen spectaculaire bestemmingen voor mij helaas: een weekendje Drenthe en weekje Brussel. Het meest spannende voor mij deze zomer is Summercourt, dan mag ik een week lang meelopen met rechter en officieren van justitie. Een zware en intensieve week, maar heb er erg veel zin in 🙂

 5. Ik heb nog helemaal geen plannen voor de zomer. Maar dat is omdat ik gewoon nooit ver vooruit plan, want dat is vaak frustrerend met mijn gezondheid. Ik weet wel 99% zeker dat ik binnenkort een elektrische fiets ga kopen (misschien wel een elektrische mountainbike) en dan wil ik veel gaan fietsen in de zomer. Weer of geen weer, gewoon lekker wat van Nederland zien!

 6. Een 10-daagse rondreis door schotland! Komen we als verzopen katjes thuis of zijn we verliefd geworden op de schoonheden van dit land?

 7. Ik wil wel meedoen, maar het lijstje wat ik hier zie is zo tof dat ik daar nooit aan kan voldoen haha!
  Ik ga deze zomer trouwen en daarna op huwelijksreis en daar wil ik wel iets (achteraf) over schrijven!

 8. Mijn zomer wordt denk ik niet zo heel spannend, alhoewel voor mij is het dat wel haha! Mijn vriend is een enorme fietsfanaat. Hij ging jarenlang met zijn beste vriend op fietsvakantie en fietst jaarlijks ook een aantal toertochten op z’n racefiets. Zelf ben ik niet zo van het fietsen, en ik heb ook altijd gezworen niet mee op fietsvakantie te gaan, maar dit jaar heb ik beloofd het toch te gaan proberen. Weliswaar een “chique” manier, ik ga niet wildkamperen en 170km per dag fietsen, maar als het goed is gaan we een leuk rondje door Nederland fietsen (behalve als het regent de eerste week van augustus, dan boeken we waarschijnlijk een last minute xD).

  1. Gaaf! Een paar jaar geleden ook gedaan en een hele toffe ervaring. Welke steden ga je er allemaal uit? Ik toendertijd in Irkoetsk, (toen ook vlakbij het meer) Ulan Bataar, en Peking

 9. Wat een leuk idee!

  Waarom ik graag in aanmerking kom?
  Ik heb drie redenen waarom deze zomer mijn zomer wordt 😉

  – Ik studeer af aan de opleiding HRM
  – Mijn tweede boek verschijnt in juli
  – én in september ga ik samen met mijn moeder (die deze zomer ook nog eens 50 wordt) haar eerste verre reis (de mijne was in 2011 naar Colombia) maken naar onze roots in Indonesië. Vier weken lang gaan wij rondreizen en bezoeken daarbij vier eilanden én een oom van mijn moeder die wij nog nooit hebben ontmoet.

  ^^

 10. Zelf ga ik ook een hele leuke zomer tegemoet (of winter ;-)) Ik ga namelijk voor 5 maanden naar Australië. Ik vertrek midden juli al en blijf tot half december. Hoofdzakelijk om te studeren en daarna om ook nog rond te reizen en meer van de omgeving daar te zien!

 11. Ik studeer na de zomer af(red t net niet voor de zomer) ga erna een nieuwe opleiding doen en ga dit jaar voor t eerst naar t buitenland(turkije). Naja afrika was natuurlijk ook buitenland(geen vakantie natuurlijk) en ben al naar duitsland frankrijk en belgie geweest, maar dit wordt mijn eerste verre vakantie EN eerste zonder ouders!

 12. Vanaf 9 juli hoop ik te kunnen zeggen dat ik mijn PABO-diploma op zak heb met de gymbevoegdheid. Te kunnen genieten van het mooie voetbal, drie weken vol te genieten met familie in een vakantiehuis in Orlando, Florida en daarna uitgerust op zoek te gaan naar een baan in het buitenland op een internationale school om mijn droom uit te laten komen om ervaring op te doen in het buitenland en echt zelfstandig te worden.

 13. Wat een leuk idee! Ik zou graag mee willen werken aan deze interview reeks. Ik heb komende zomer een erg mooie reis naar Amerika op de agenda staan. Niet zomaar het standaard rondje, maar echt iets helemaal naar mijn smaak – een combinatie van de west en de oostkust. Daarnaast ga ik na 6 jaar eindelijk weer terug naar mijn gastgezin in Oregon waar ik een jaar woonde als exchange student. Mijn gastzusje is namelijk afgelopen week bevallen van haar 1e kindje. Een mooie betekenisvolle reis dus! Het lijkt me ook tof om achteraf te vertellen hoe de reis is geweest en of course mijn favo spots hier te delen.

 14. Voor mij wordt het mijn winter, ik ga in de winter namelijk in mijn eentje 3 maanden backpacken in nieuw zeeland. Ik hoop deze zomer veel te kunnen werken om extra te kunnen sparen. dat is dus niet echt spectaculair. Maar het wordt wel mijn zomer omdat ik geen eetbuien meer ga krijgen en het clean eten weer 100% ga oppakken.

 15. Wat komen er gave dingen voorbij! Hier niks spectaculairs maar het wordt wel MIJN zomer! Want het wordt de eerste zomer met mijn dochtertje.. Gaan allerlei leuke uitstapjes maken!

 16. Wat een leuk idee! Ik ga deze zomer 3 weken studeren aan de oudste universiteit van de Westerse wereld: Bologna. Ondanks dat het er hoogstwaarschijnlijk snikheet is, heb ik erg veel zin om me na een jaar in Nederland op de Italiaanse taal en cultuur hebben gestort, er in Italië echt in te duiken!

 17. Oeeh leuk, ik wil wel mee doen!
  We gaan zes weken naar Australië om het hele land te bekijken, maar slaan alsnog veel te veel over, omdat het zo groot is dat je gewoon niet alles kúnt zien.
  Verder ga ik ook ervaren hoe gezond eten op vakantie te doen is..
  X
  Anouk

 18. Mijn man en ik gaan terug naar Turkije. Een aantal jaar geleden backpackten we in het binnenland en kwamen we erachter hoe waanzinnig mooi Turkije is. Dit jaar gaan we zeilen, reizen we over land verder en eindigen we in Istanbul Can’t wait 🙂
  Fijne zomer!

 19. Deze zomer (begin september), ga ik voor een aantal weken met mijn vriend rondtrekken door Noorwegen.
  We overnachten in een tentje gewoon in de vrije natuur, dat kan namelijk gewoon in Noorwegen.
  En we gaan die weken vooral op zoek naar werk en woonruimte aangezien we serieuze plannen hebben om volgend voorjaar te gaan emigreren….heel spannend dus allemaal.

 20. Dit jaar wat minder spannend dan 25-daagde Europatrip van vorig jaar! Maar als goed is wel in juli mijn bachelordiploma Rechtsgeleerdheid op zak! En dit jaar eindelijk kaarten weten te bemachtigen voor één van de grootste festivals ter wereld Tomorrowland!!!
  Daarna 10 dagen met mijn vriend bij me ouders uitrusten in Zuid-Frankrijk, want de rest van de zomer is overal in Europa aan draaien als dj! Misschien nog met zijn tweeën een weekje naar Italië.. En daarna beginnen aan een dubbele master! Kijk uit naar alle verhalen van deze zomer!:D

 21. Wat een leuk idee! Ik wil wel meedoen!
  Dit jaar wordt mijn zomer, want ik ga voor het eerst Europa verlaten, en dat ook nog eens zonder mijn ouders!
  Via school ga ik met 22 leerlingen en 4 leraren voor drie weken naar Indonesië, ontwikkelingswerk doen. We gaan o.a. scholen opknappen, lesgeven over hygiëne, helpen in een orang utang centrum en bomen planten! Er spannend allemaal maar ik heb er ontzettend veel zin in!

 22. Late reactie, maar ik wil ook wel meedoen! In september begin ik aan een baan dus dit is mijn laatste ‘echte’ zomer. Het plan is om te gaan wwooffen in italie, maar dat is nog niet helemaal zeker. Maar ik ga in ieder geval hard genieten van mijn laatste beetje vrije tijd! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.