De allerlekkerste Oreo recepten!

oreo recepten

In deze blog verzamel ik de allerlekkerste Oreo recepten. Weet jij nog een lekker recept? Deel ‘m in de comments! 

Toen wij op vakantie waren in Thailand, Laos en Cambodja waren er dagen dat we 8-12 uur in de bus zaten. Tijdens de plaspauzes van 10 minuten hadden we niet genoeg tijd om te eten en daarbij waren de gerechten langs de kant van de weg nou niet echt om over naar huis te schrijven (of je moet graag schrijven over wc-avonturen). De enige oplossing? Van tevoren koekjes en chips inslaan. (En als we geluk hadden – in Laos – een broodje.) Zo kwam het dat we in 3,5 week tijd kilo’s Oreo’s aten. Vonden we voor de vakantie Oreo’s niet heel bijzonder (sorry), na de vakantie hadden we een lichte verslaving ontwikkeld. Nou ja, nét na de vakantie kon ik even geen Oreo meer zien, maar dat duurde niet heel lang.

De dag voor Valentijn werd er een héél lekker pakketje bezorgd: een doos vól met de lekkerste Oreo recepten van de mannen van Dudes & Dont’s. En het allermooiste was: ze hadden de recepten alvast voor ons gemaakt. In de doos trof ik driedubbele chocolade Oreo koeken, Oreo M&M blondies met Twix, Oreo cheesecake, slutty Oreo brownies en chocolade Oreo fudge. Die mannen weten waar je een vrouw blij mee maakt. Geert en ik wisten dat we maar één missie hadden: alle recepten proeven en reviewen. Een zware taak, maar someone’s gotta do the dirty job… 

Ook hebben we inmiddels ook andere héérlijke Oreo recepten geproefd die niet in deze blog mogen ontbreken! Klein detail: Geert is niet super gek op chocolade (nee, ik heb ook geen idee hoe dat kan). Ik wel (heel erg, duh), dus eerlijker kunnen onze reviews niet worden!

oreo recepten

Driedubbele chocolade Oreo koeken

Deze zien eruit als die lekkere chocoladekoeken die ik vroeger weleens bij de AH to Go meenam en… ze blijken nog lekkerder te zijn! Ze zijn heerlijk chewy en er zit lekker veel chocolade in. Ik ben fan van de stukken chocolade die erin zitten, Geert niet zo.

Cijfer Marieke: 8,5
Cijfer Geert: 7
Recept driedubbele chocolade Oreo koeken

oreo recepten

Oreo M&M blondies met Twix

Hmmm, deze smaakt echt naar M&M’s en Twix! Lekker! En ook weer chewy. Dit is Geerts favoriet. Ik vind hem ook zeer geslaagd!

Cijfer Marieke: 8
Cijfer Geert: 7,5
Recept Oreo M&M blondies met Twix

oreo recepten

Oreo cheesecake brownies

Geert en ik zijn gék op cheesecake, dus naar dit recept waren we wel héél erg benieuwd! Hij bleek lekker, maar wat ons betreft had het cheesecake-gedeelte wel wat groter gemogen. Lekker, maar niet súper dus. Gelukkig bestaan er voor de cheesecake liefhebbers ook recepten voor Oreo cheesecakes.

Cijfer Marieke: 7,5
Cijfer Geert: 7,5
Recept Oreo cheesecake brownies komt nog

oreo recepten

Slutty Oreo brownies

O mèèèn, dit is duidelijk mijn favoriete recept tot nu toe! Deze zijn echt super lekker! Je proeft wel meteen dat het alles behalve gezond is. Het is een beetje zo’n boterkoek-achtige substantie, maar dan met hele Oreo’s erin en en en… nog veel meer lekkers. Deze moét je proberen! Oh, Geert vond ze wat minder trouwens… Hoe dan?!

Cijfer Marieke: 9
Cijfer Geert: 6,5
Recept slutty Oreo brownies

oreo recepten

Pure chocolade Oreo fudge

Deze vond ik iets minder lekker. De substantie is heel boterachtig en mij iets te heftig. Ik ben gek op fudge, maar dan ga ik toch voor de gewone vanille variant denk ik, sorry. Mocht je zin hebben in een heftige bite, dan is dit misschien wel wat voor jou!

Cijfer Marieke: 6,5
Cijfer Geert: 6
Recept pure chocolade Oreo fudge komt nog

oreo recepten
Foto: MuyMaaike

Oreo cupcakes

Tijdens een bloggers high tea kwam Maaike ineens met deze geweldige Oreo cupcakes aanzetten. De witte topping was een beetje hard geworden, maar super zoet en super lekker! Deze mag ook zeker niet ontbreken in het lijstje met de lekkerste Oreo recepten!

Cijfer Marieke: 8
Recept Oreo cupcakes

Welk vind jij het allerlekkerst? Heb jij nog Oreo recepten die ik moet uitproberen? Deel ‘m dan zeker in de comments!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “De allerlekkerste Oreo recepten!

  1. OREO. <3 Overigens, mocht je de botercrème op die cupcakes te hard vinden (dat is altijd bij dit frostingrecept), dan moet je er gewoon wat meer boter in doen. Sommige mensen doen evenveel boter als poedersuiker, maar ik vind het dan te boterig en niet zoet genoeg. Kun je mee experimenteren! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.