Outfit: Easy filming

 

♫ Queen – Fat Bottomed Girls

Ik heb een weddenschap gesloten. Dikke kans dat jullie heel hard gaan lachen als je ‘m hoort. Nee, serieus. Klaar? Komt ‘ie dan:

Ik heb gewed met Geert dat als hij me een week lang ‘aankleed’, ik elke outfit zal posten op mijn blog…

Beetje dom, hè? Het leek me wel makkelijk, een week lang niet nadenken over je kleding. Maar nu zit ik er dus aan vast. Heb ik weer.

Dus nu ben ik vast begonnen met foto’s maken van mijn eigen kledingstijl. Zodat jullie je niet het lazarus schrikken als er zo meteen foto’s online komen waarin ik gestyled ben door die vent van me. Want dan denken jullie natuurlijk allemaal dat ik totaal geen smaak heb! En dat moeten we dus voorkomen. Dus voor nu: een voorproefje. Van hoe ik er normáál gesproken uitzie. 

Ik wil mijn kledingsstijl best omschrijven, maar het enige woord wat in de buurt komt, is waarschijnlijk: zooitje. Er is totaal geen touw aan vast te knopen. De ene keer draag ik super vrouwelijke jurkjes, de andere keer banjer ik in het rond in mijn leren jasje.

Ik draag graag gympen (géén sneakers!), maar ben ook in het bezit van een paar beeldige laarzen, pumps en sandaaltjes. Kortom: een zooitje. Zei ik toch?

“IK WINKEL HOLLANDS, BIJ WE. EN ALS IK HET OVER M’N HOLLANDSE KONT HEEN GEHESEN KRIJG BIJ DE H&M.”

O, en ik draag amper merkkleding. Ik vertik het om dertig euro meer neer te leggen voor een merknaam. Dan weten jullie dat. Ik winkel gewoon Hollands, bij WE, Vila en Mango. En soms – als ik het over m’n Hollandse kont heen gehesen krijg – bij de H&M en ZARA.

Deze outfit droeg ik tijdens een dagje filmen in Rotterdam. Lekker makkelijk, comfortabel en toch vrouwelijk door die open rug. (Ik hoú van open ruggen!) Ik heb zelfs m’n best gedaan om de neon-trend erin te verwerken. Nou, nou.

Outfit: truitje (Mango), chino (WE), riem (Primark), gympen (Allstars), horloge (Guess).

Follow my blog with Bloglovin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.