OUTFIT | ‘Voor het eerst naar stage’-outfit

IMG_9335

Afgelopen woensdag ging ik voor het eerst naar mijn nieuwe stageschool om kennis te maken. Best wel spannend natuurlijk en dus moest er geschikte kleding komen. Ik denk de laatste tijd weer wat meer na over wat ik aantrek (en trek niet meer lukraak een broek en T-shirt uit de kast) en vind het ook leuk om wat vaker outfit-posts te plaatsen. Vandaag dus de eerste. Mijn ‘O jee, ik ga voor het eerst naar stage en moet wel een beetje representatief voor de dag komen’-outfit.

IMG_9336

IMG_9337

IMG_9355

IMG_9361

Ik ging dus voor een simpel zwart shirtje en mijn rokje van Esprit, die eigenlijk wat te groot is geworden (maar hij is zo leuheuk). De zwarte legging die ik draag is eigenlijk een thermo-legging van de Action (ssssssttt), wat echt een mega-aanrader is, want: super lekker warm in de herfst/winter en nog geen drie euro. Ik heb er drie!

Ik besloot ook even wat met mijn nieuwe kapsel te proberen en ging voor twee klipjes. Niet heel spannend, maar het ziet er toch weer even wat anders uit dan gewoon los. Ik vind het wel heel leuk staan zo. Ik begin er al aardig aan te wennen!

Al met al vond ik het een aardige outfit voor mijn eerste kennismaking. Ik heb aan die kant ook geen klachten gehoord. En… het was een leuke school én een hele leuke leerkracht (die mijn mentor wordt) dus ik heb er zin in! Nu nog wachten tot november, dan begint stage pas én gaat het afstuderen echt beginnen. En voor die tijd… nog héél veel verslagen tikken. Argh!

Rokje – Esprit
Shirt – Zyzoen
Sjaal – Zyzoen
Legging – Action
Laarzen – Invito
Oorbellen – Primark
Horloge – Guess

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “OUTFIT | ‘Voor het eerst naar stage’-outfit

  1. Hahah ik weet ook nooit wat een goede eerste stage dag outfit is. Leuk, Maar niet te leuk. Anders denk ze straks nog dat ik regelrecht van de korenmarkt kom. Leuke outfit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.