OUTFIT | Mijn Maxima jurkje

Marieke, wat doe je nou?! Een outfit-post? Op Mariekevanwoesik.nl? Ben je wel helemaal lekker? Eh… ja. Nou, het zit zo: ik vind kleding best wel leuk. Op dit moment zit ik in zo’n fase dat ik het heel leuk vind om na te denken over mijn outfit, maar ik daarvoor zat ik weer eens in een ‘hallo spijkerbroek en T-shirt, ik trek jullie aan’-fase.

Er is op Mariekevanwoesik.nl al vijf keer eerder een outfitpost online verschenen en ik heb ze even opgezocht. Bi-zar, hoe ik in korte tijd zo erg veranderd ben. In elke post zie ik er héél anders uit! Mijn kledingstijl is wel hetzelfde gebleven. Hoe ik ‘m omschrijf? Als een bij elkaar geraapt zooitje. Meestal wel vrouwelijk, ik houd van jurkjes, maar ik ben ook gek op mijn nepleren jasje en ben verslááfd aan gympen (ik draag áltijd gympen, behalve in de winter).

Goed, op volgorde:

En dan nu: mijn Maxima-jurkje (C&A). Tadaaaaa! Koningsblauw. En ik draag mijn nieuwe zwarte colbertje (H&M), die zo fijn is dat ik ‘m echt óveral mee combineer nu. De panty is ook nieuw (en nu nog mooi) en van HEMA.

Mijn horloge zie je niet, maar ik schijn te moeten benoemen dat die van Guess is (ik lees weleens een fashionblog). Het kettinkje (zie je ook amper, ha!) kreeg ik voor mijn 21e verjaardag.

Nou, en mijn rendierkussen is natuurlijk ook briljant (en veel interessanter), maar daar schreef ik al eerder een blog over.

Zoals je ziet ben ik heel fashionable, een echte trendzetter, heb ik laatst op de Amsterdam Fashion Week gelogeerd omdat ik niks wilde missen en… nee, laat maar. Ik was wel uitgenodigd voor de Fashion Week, maar ik kon niet. Zo mode-minded ben ik… Ik draag gewoon lekker wat ik leuk vind. En I don’t care wat anderen daarvan vinden.

Nou, ben ik even hip, hè? Met mijn outfitblog. Als je het niks vindt, moet je het eerlijk zeggen, dan weet ik dat. Maar gezien de enorme frequentie van hoe vaak ik een outfit post de afgelopen jaren, zou ik niet bang zijn dat ik het echt héél vaak ga doen.

Tot zover. Terug naar de studio.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

10 thoughts on “OUTFIT | Mijn Maxima jurkje

  1. Haha, …..ook al draag je een jutezak, met een spanbandje om je middel…..dan nog is het leuk om te LEZEN wat je schrijft….

  2. *Mirte voor Marieke* Alsjeblieft doe dit NOOIT meer! Haha, nee grapje. Leuke outfit en leuk geschreven, mijn complimenten. *Over en uit*

  3. Ik heb over het algemeen niets met outfitposts, maar ik vind je tekst er wel leuk bij, haha! Ik heb dat zwarte colbertje volgens mij ook, is inderdaad echt superfijn. 🙂 De link naar het derde artikel klopt alleen niet!

  4. Haha geinig stukje om te lezen..
    Vind t soms wel leuk om outfitfoto’s te zien! Hoeft niet elke week maar juist leuk van iemand ook die net zo is als ik… 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.