Over

Over mijn blog

Ik ben Marieke (25) en samen met mijn vriend, Geert, reis ik de hele wereld over op zoek naar de mooiste plekjes. Op mijn blog – Mariekevanwoesik.nl – leg ik al meer dan 7 jaar al mijn avonturen vast! Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot een grote reisblog (volgens de School van Journalistiek) en een onderdeel van ons bedrijf. Per maand lezen tienduizenden mensen mijn blogs! Dat vind ik natuurlijk súper leuk!

Inmiddels hebben Geert en ik al meer dan 30 landen bezocht, maar we zijn nog lang niet klaar met reizen!

Naast mijn blog schrijf ik trouwens nog veel meer! Zo schreef ik jarenlang columns (voor o.a. de tijdschriften LINDA., Fancy & Juf) en zijn er twee boeken van mij verschenen (Pak me dan & Tegen wil en dank).

Over mij

Als ik niet op reis ben, ben ik graag aan het werk. Naast onze passie voor reizen, hebben we namelijk nog een passie: ondernemen. Geert en ik hebben een eigen bedrijf, dat onderverdeelt is in meerdere bedrijven. We zijn trouwvideograaf voor The Memory Makers en hebben 4 webshops:

Ik ben gék op mijn werk! Maar een drukke werkdag sluit ik graag af met een avondje Netflixen op de bank, samen met Geert en ons super toffe konijn Nibbit. Want hoe heerlijk het ook is om te reizen, thuiskomen is toch óók altijd wel weer erg fijn!

Wil je samenwerken met mij en mijn blog? Super leuk! Hier lees je meer informatie.