SweetSixSunday #6 | Pak van mijn hart en heel veel lekker eten

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Wat kinderen over de hele wereld eten

Ik vond een leuk artikel over wat kinderen over de hele wereld eten. Zo grappig om te zien wat het verschil is met kinderen uit Istanbul, IJsland en Nederland. Het verschil is namelijk enorm! Hier kun je de foto’s bekijken.

2. Pak van mijn hart

Het liefje van Carice en mijn ex-collega Kees van Nieuwkerk (Klinkt wijs hè? Hij en ik schreven tegelijkertijd voor Fancy, maar… nooit gezien of gesproken, hoor. Nou ja, klonk toch leuk.) heeft als regisseur weer een pareltje gemaakt. Er komt een nieuwe Nederlandse film uit en ik kan niet wachten om ‘m te zien! Vanaf 6 november is ‘ie in de bioscoop. Kijk die trailer nou! Hij wordt vast fantástisch.

3. Chocolade lava cakejes

Klinkt de titel alleen niet al geweldig? Op Foodgloss zag ik laatst het recept voor Chocolade lava cakejes voorbij komen en sindsdien krijg ik ze niet meer uit mijn hoofd. Volgens mij is dit het perfecte toetje. Maar… wanneer ga ik ze nou eens maken?

IMG_9520

4. Liefde voor pompoensoep

Toegegeven, je kunt héle vieze pompoensoep maken. Maar super lekkere pompoensoep kan overal tegenop. Man, wat vind ik dat lékker! Als ik er alleen al aan denk (zoals nu) loop het water me in de mond. Ik heb het deze herfst al (of eigenlijk pas!) drie keer op en ik kan niet wachten het nog vaker te maken. Nou ja… te laten maken, want dat doet Geert natuurlijk. Ik krijg regelmatig de vraag wat het recept is. Nou, dat vind je hier.

Koekjes klaar klein

5. Gezonde koekjes

Alweer eten? Ehm… ja. Ik droomde vannacht dat ik deze koekjes ging bakken. Ik heb ze al tijden niet meer gegeten en dat is best wel jammer, want ze zijn lekker én gezond. Het recept vind je hier.

donorweek

6. Heb jij je al ingeschreven op Jaofnee.nl?

Vandaag is de laatste dag van de donorweek. Heb jij al aangegeven of je JA of NEE donor wilt zijn op Jaofnee.nl? Doe dat nou! Of lees eerst mijn (bloed)donorverhaal.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “SweetSixSunday #6 | Pak van mijn hart en heel veel lekker eten

  1. Pak van mijn hart lijkt mij idd ook superleuk! Ben sowieso dol op dat soort films, en de trailer is erg veelbelovend. En pompoensoep: jum!

  2. Die foto’s van hoe kinderen over de wereld eten zijn super leuk. Verschilt echt enorm! Ik zou wel in Japan kunnen wonen (eten) denk ik 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.