SweetSixSunday #27 | Pasen, Pandora en vega week

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Paasontbijt

Deze blog staat iets later online dan jullie van me gewend zijn, want toen ik vanochtend beneden kwam, had Geert ineens een paasontbijt voor ons gemaakt. Je snapt, daar was ik eerst even heel druk mee! Inclusief verse smoothies en gekookte eitjes. Die laatste mag ik eigenlijk helemaal niet, maar voor Pasen maak ik natuurlijk een uitzondering. Dan maar een beetje hoofdpijn. Jammer dan. Fijne Pasen, allemaal!

pandora essence

2. Pandora Essence

Gisteren mocht ik even komen gluren in de nieuwe Pandora winkel die in Nijmegen geopend is. Ik heb al járen een gewone Pandora armband met bedels, maar sinds kort hebben ze dus iets nieuws: de Essence lijn. De 12 Essence bedels hebben allemaal een symbolische betekenis (zoals ‘peace’, ‘passion’ en ‘wisdom’) en ik kreeg een bandje met ‘love’ mee (zo lief!).

Ik vind het bandje súper schattig. En het grote voordeel van deze nieuwe lijn is dat het een soort rubbertje in de bedels zit, waardoor ze niet verschuiven. Een bandje met één of een paar bedels is daarom ook al super mooi! Ik houd echt van subtiele sieraden, dus ik ben er erg blij mee!

3. Vega week

Afgelopen week hebben Geert en ik vegetarisch gegeten, omdat Geert zijn collectie vega recepten uit wilde breiden. Dat is goed gelukt, want hij maakte onder andere deze vega kaasburgers. Dinsdag vertel ik jullie er meer over en natuurlijk komen de recepten online!

4. Travel movie Porto

Hebben jullie onze nieuwste reisfilm al gezien? Die gaat natuurlijk over Porto! De stad, die ons – ondanks het slechte weer – verraste en blij maakte!

philips airfryer

5. Airfryer

Tien maanden geleden kochten Geert en ik een Airfryer en sindsdien gebruiken we het ding bijna iedere dag. Het werd dus weleens tijd voor een review en daarom vertelde ik jullie afgelopen week waarom je écht een Airfryer moet kopen. Ondanks dat het kreng best prijzig is.

6. En nu wegwezen!

En nu van internet af, jij! Hoogstwaarschijnlijk heb je vrij en als je druk bent, máák je maar een uurtje vrij! Het is tijd om Haantjes Pik te eten, paaseieren te zoeken, eieren te verven en buiten te spelen. Het zonnetje roept je! Morgen regent het weer, dus maak er gebruik van! Dan ga ik nu even hardlopen.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “SweetSixSunday #27 | Pasen, Pandora en vega week

  1. Leuk een paasontbijt! Wij hebben heerlijk de hele dag in de tuin gewerkt ín de zon, lang leve Pasen met mooi weer!

  2. Ik heb gisteren de hele dag buiten gestaan op een Kofferbak Verkoop, die 1 x in de maand gehouden wordt. De belangrijkste zooi, die ik op zolder had staan, is verkocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.