SweetSixSunday #26 | De perfécte bh en terug uit Porto!

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

ga-voor-mij

1. Ga voor mij

Ik ben erg fan van de New adult lijn van Zomer&Keuning, dus toen het vervolg van Wacht op mij zich aandiende, was ik heel blij dat ik er een review over mocht schrijven. Wacht op mij vond ik namelijk érg leuk! Het genre van de serie zit een beetje tegen chicklit aan, maar bevat meer seks/erotiek en heeft vaak een donker randje uit het verleden.

Vol enthousiasme begon ik aan Ga voor mij maar helaas duurde het wel even voordat ik er helemaal in zat. Ik hoopte op een boek wat ik niet meer weg kon leggen, maar dat bleef even uit. Pas toen ik in het vliegtuig naar Porto zat, ging het los (op ongeveer 1/3 van het boek). Halverwege gebeurde er wat onverwachts, waardoor ik er eindelijk écht helemaal in zat. Werd het toch nog een leuk boek! Wanneer komt de volgende van J. Lynn uit?

triumph

2. Find the one

Ik had me toch een leuke uitnodiging in mijn mailbox: op de dag dat we terugkwamen van Porto mocht ik samen met een vriendin een setje komen uitzoeken bij de Triumph winkel in Nijmegen. Dat lieten Lisan en ik ons natuurlijk geen twee keer zeggen.

Triumph heeft zichzelf met hun ‘Stand for fit’ campagne namelijk een missie gegeven: 500.000 vrouwen helpen met het vinden van the one: de perfecte bh. 76% van de vrouwen blijkt namelijk de verkeerde maat te dragen en Lisan en ik bleken daar twee van te zijn. Oeps.

Na een halfuur staren in de spiegel konden we er niet uitkomen. Zit het nou goed, of niet? Ondanks dat we waren opgemeten, vonden we het maar lastig. Gelukkig schoot een dame van Triumph ons te hulp. Het resultaat? We gingen allebei met iets heel anders naar huis dan gedacht (en toevallig allebei met hetzelfde), maar deze bh zit zoooooo lekker! Door de zeer flexibele beugel lijkt het bijna alsof je geen bh aan hebt. Kijk, daar wordt de hippie in mij bijzonder blij van. En hij is nog mooi ook!

appeltaart

3. De appeltaart van Geert

Mogen we het recept van deze heerlijke appeltaart? Bovenstaande heerlijkheid maakte Geert namelijk voor de verjaardag van mijn opa en ja, hij wilde het recept wel delen! Het is wel moeilijk, hoor… Men neme de appeltaartmix van de Aldi, onze favoriete supermarkt. Het enige wat Geert anders doet, is dat hij de appels weegt in stukjes (zonder klokhuis), waardoor je waarschijnlijk wat meer appels krijgt. Nadat hij ze in stukjes heeft gesneden (mét schil en al dus) doet hij ze in de keukenmachine en maalt ze tot stukjes. Niet te lang, want dan krijg je appelmoes.

Hij duwt de bol deeg met zijn handen in de bakvorm. Extra dikke bodem, lekker! Je houdt alleen geen deeg meer over voor ‘bovenop’. Dat was het. Simpel, hè? Jullie willen het recept, jullie krijgen het recept!

4. Dé zomerhit van 2015

Ik heb alvast even besloten wat de zomerhit van 2015 wordt. Dat scheelt iedereen een hoop werk en we kunnen het er toch unaniem over eens zijn dat dit een geweldig zomernummer is? Ik draai ‘m alvast plat.

5. Mijn oude speelgoedkist

Mijn opa is de schuur aan het opruimen en ik mocht deze geweldige kist meenemen. Als een kind zo blij was ik! Zeker toen bleek dat het ook nog eens mijn oude speelgoedkist is geweest. Ik schreef er al een blogje over en deelde meteen een foto van een mini-Marieke mét speelgoedkist. Best schattig, hè?

porto

6. Terug uit Porto!

Voor wie mij niet op Instagram volgt en zich afvroeg waarom er gisteren geen diary online kwam: ik ben net terug uit Porto! Samen met vrienden Stefan en Lisan maakten we een driedaags reisje naar de Portugese stad. We hadden iets meer dan een dag om de stad te bekijken en hebben zóveel gelopen dat ik nog steeds spierpijn in mijn kuiten heb. Het was zó leuk! Morgen komt de eerste plog online. Ik kan niet wachten om jullie er alles over te vertellen!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

8 thoughts on “SweetSixSunday #26 | De perfécte bh en terug uit Porto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.