PERSONAL | Happy Weekend Tag

Met Sven en Inge naar de Hoge Veluwe

Op Marcellamolenaar.nl kwam ik de Happy Weekend Tag tegen. Die leuk me erg leuk om in te vullen. Vooral omdat mijn weekenden meestal niet in het weekend zijn, maar doordeweeks! Ik krijg daar vaak vragen over (meestal wanneer ik doordeweeks iets leuks ga doen en mensen niet door hebben dat ik in het weekend dus werk), dus het leek me leuk om jullie meer te vertellen aan de hand van deze tag.

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?

Dat verschilt. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben, werk ik wanneer ik dat ‘wil’. Natuurlijk heb ik vaak afspraken staan, maar mijn thuiswerk kan ik zelf indelen. Omdat wij o.a. trouwfilms maken, hebben we (zeker in het trouwseizoen) in het weekend vaak één of twee bruiloften staan. Dan zorg ik ervoor dat ik doordeweeks dagdelen vrij plan.

Ik moet wel zeggen dat ik me niet heel strikt aan ’twee dagen weekend’ houd. Ik werk bijna elke dag wel, alleen het verschilt hoelang. Mijn werk is ook mijn hobby (blog!) dus ik vind het leuk om daarmee bezig te zijn.

Hoe laat sta je op in het weekend?

Als ik een bruiloft heb meestal heel vroeg. We zorgen dat we altijd minimaal een halfuur eerder zijn dan afgesproken, hebben natuurlijk reistijd en moeten ook nog al onze apparatuur inpakken. Als ik vrij heb of pas laat ergens hoef te zijn, vind ik 9 uur een mooie tijd.

Hoe ontbijt je in het weekend?

Zoals ik elke dag ontbijt: met soja yoghurt, banaan, wat rozijntjes en allerlei zaden/pitten. Nu neem ik het liefste lijnzaad, chiazaad en zonnebloempitten.

Met Stefan en Lisan naar Wijk aan Zee

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?

Dat verschilt heel erg. Ik werk eigenlijk altijd wel. Soms heb ik een bruiloft, soms werk ik aan de administratie of mijn blog. Ook spreken we eigenlijk altijd wel een keer af met vrienden. De ene keer gaan we overdag iets leuks doen, de andere keer gaan we ’s avonds met z’n allen eten en spelletjes spelen.

Wat doe je het liefst in het weekend?

Het liefste plan ik een dagje met Geert en/of vrienden of familie. Ik vind het leuk om een nieuw deel van Nederland te ontdekken. Een stad, natuur of iets anders leuks.

Met Geert naar Den Bosch

Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?

Oh dat gaan echt automatisch hier, lijkt het wel. De agenda is al-tijd vol. De weekenden zijn vaak al weken van tevoren vol ‘geboekt’. Niet alleen voor het werk, maar ook qua sociale activiteiten, haha. Ik kan wel zeggen dat ik een druk sociaal leven heb.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?

Studie niet meer sinds ik afgestudeerd ben. Werk wel, zoals ik al eerder genoemd heb.

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Meestal tussen 23.00 uur en 00.00 uur. Soms wat later, soms eerder (als ik de volgende dag vroeg op moet). Maar die tijden gelden eigenlijk ook voor doordeweeks.

Wat ga jij dit weekend doen?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

7 thoughts on “PERSONAL | Happy Weekend Tag

  1. Leuk, de link naar mijn site. Thanks! En interessant om te lezen over jouw weekenddagen, zo anders dan de mijne met mijn loondienst. Mijn weekend begint op vrijdag en dan gaan we informatie inwinnen voor een roadtrip door west Canada. Zaterdag vieren mijn zus en ik onze verjaardag en voor zondag staat er nog weinig. Wel even fijn, de dag gewoon ter plekke zelf invullen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.