PERSONAL | Hoe staat het met mijn goede voornemens? (O jee…)

In een vlaag van verstandsverbijstering dacht ik daarnet ineens: wat waren mijn goede voornemens ook alweer voor dit jaar? Ergens in mijn achterhoofd klonk een stemmetje dat riep: ‘NIET KIJKEN. Er staat iets op over eten. Je wil het niet weeteeeennn.’ Maar ja, toen keek ik natuurlijk toch. En ja, nu ik ze weet, kan ik ze net zo goed eerlijk gaan peilen natuurlijk. (Als ik nu zeg: nou dat was het, doei, gaan jullie ze toch opzoeken. Toch? Of zijn jullie niet zo nieuwsgierig?)

Kuch, oké, daar komen ze:

 • Afstuderen en mijn HBO diploma halen.
  Hoppa! Het begint goed. Mijn scriptie is ingeleverd en ik wacht op de uitslag. (Oké, als nou blijkt dat dat niet goed is, begint het helemáál niet goed, maar we gaan er maar even vanuit dat ik het haal.) Vandaag, morgen en overmorgen zijn mijn laatste drie stagedagen. Daarna moet ik nog 1 logboek en 1 eind portfolio maken en dan… kan ik op 2, 3 of 4 juni het laatste gesprek ingepland krijgen. Als ik die haal ben ik geslaagd! Nog maar één maandje…
 • Ons bedrijf groter laten groeien.
  Oké, dit gaat dus beter dan ooit. In mei zitten we helemaal vol gepland met trouwfilms, bedrijfsfilms en natuurlijk mijn blog en ook daarna staan er al heel veel ingepland. Af en toe moet ik mezelf even knijpen, hoor! Maar we werken ook wel altijd lekker druk aan allerlei plannetjes om ons bedrijf groter te maken. Dat blijf je doen, denk ik. Hoop ik.
 • Een hele mooie, onvergetelijke reis maken!
  Jaaaaa, de eerste reis zit er alweer op! Ik weet zeker dat dat niet de laatste was, maar toch: Slovenië pakken ze me niet meer af. Prachtig land!
 • Vanuit de grond van mijn hart kunnen zeggen: f*ck de weegschaal, lang leve mijn lichaam!
  Ja, kijk, nu lopen we tegen een dingetje aan. Ik geniet weer van eten, zullen we maar zeggen. Da’s ook wat waard, maar ja. Hier moet ik nog even een oplossing voor bedenken.
 • Veel punten van mijn Bucket List uit laten komen & mensen inspireren om ook hun dromen uit te laten komen.
  Check mijn nieuwe header! Ik heb al zóveel leuke dingen af kunnen strepen van mijn Bucket List! En er staan er sowieso alweer twee op de planning: zweefvliegen en (hopelijk) een koe melken. Ik hoop dat ik dit jaar nog veel meer leuke dingen af mag strepen (ik ga er in ieder geval wel voor!), maar ik hoop ook dat ik nog meer mensen kan helpen met hún dromen. Kijken of ik daar plannetjes voor kan maken binnenkort.
 • Boek 3 uit laten geven.
  I’m working on it!

Oké,valt me niet tegen binnen vier maanden. Maar er is nog genoeg te doen tot het einde van het jaar! Hoe staat het met jullie goede voornemens? Zijn jullie ze alweer vergeten of werk je er bewust aan?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

18 thoughts on “PERSONAL | Hoe staat het met mijn goede voornemens? (O jee…)

 1. Haha, ik geloof niet dat ik goede voornemens had. Of misschien wel. Hmm. Ik wil het niet weten. Hier gaat het in ieder geval goed, zowel op werk als op persoonlijk vlak dus dat is het belangrijkste 🙂

 2. Goed bezig hoor! Ik ben m’n goede voornemens eigenlijk alweer een beetje vergeten… Maar het gaat goed in het algemeen, dus ik vind het wel prima, haha!

  1. Kijk even bovenin op deze site onder ‘ boeken’ : Marieke schreef er al twee.

  2. Omdat ik er inderdaad al 2 heb 🙂 Of nou ja ‘hebben’, dat klinkt zo raar. Ik heb het geluk dat een uitgever er al 2 uitgegeven heeft 😀

 3. Jaah, ik heb wel goede voornemens! Ben hard aan het werk, maar wel goed dat je mij er even aan herinnerd;) Binnenkort een kookworkshop volgen!

 4. Goed bezig, man! Je bent er al bijna en dat terwijl we nog niet eens op de helft zijn. Ik had zelf niet echt goede voornemens. Wel een aantal dingen om aan te blijven werken en dat gaat goed!

 5. Wauw, Marieke wat goed!
  Haha, hier is het echt verschrikkelijk.. plannen was toch wel een groot doel. Best haalbaar, maar helaas.. 😉 Het kan nog het kan nog!!
  Go marieke!

 6. Je hebt aardig goed je best gedaan, ga zo door! 😉
  Wat spannend van je scriptie, hoop dat de uitslag positief is! De verslagen van je Slovenië-reis waren erg leuk om te lezen, wat een mooi land lijkt me dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.