PERSONAL | Nog maar 3 dagen tot de vakantie en dan…

Effe lekker zeuren
Oioioi, nog maar 3 dagen en dan hebben ook wij eindelijk vakantie. Ja, ik weet dat velen van jullie misschien helemaal geen vakantie hebben (sorry!), maar als je wéét dat je bijna vakantie hebt, leef je er nóg meer naartoe, lijkt het wel. Mijn ouders en broertje hadden dus vorige week al vakantie! Natuurlijk het perfecte excuus om even lekker te zeuren hoe zielig ik ben dat ik nog twee weekjes moest. Maar, wie het laatst lacht, lacht het best, want over 3 dagen heb ík vakantie en zij niet. Tja, waar je je druk om maakt, hè?

Snotterende scripties
Nee, maar even serieus, ik ben er écht wel even aan toe. Al is het maar omdat het hele team op stage loopt te snotteren en dat gewoon niet ophoudt. In de vakantie ga ik diehard uitrusten, maar ook diehard aan mijn scriptie werken. Dat loopt tot nu toe allemaal iets minder vlotjes dan ik gepland had. Tja, plannen is één, maar ik ben natuurlijk niet de enige waar het onderzoek vanaf hangt. Maar goed, daar leren we ook weer van. Wat niet wil zeggen dat ik even klaar ben met de onzekerheid en gewoon écht wil beginnen nu. Tja, ik houd nu eenmaal van doorwerken en als er dan onderweg iets tegen zit waar ik niet zo snel zelf wat aan kan veranderen… De lastige dingen des levens.

Eindelijk… VLIEGEN!
Nog meer leuke plannen voor deze vakantie? Natuurlijk, die heb ik altijd! Maar… het is maar één week en dat vliégt altijd voorbij. Om juist aan die rust toe te komen, probeer ik zo min mogelijk dingen te plannen, maar natuurlijk zou ik Marieke niet zijn als er niet alweer wat leuke dingen op de planning staan. Een date met blogger Milou bijvoorbeeld! Een dagje filmen. Eindelijk zelf VLIEGEN in een motorvliegtuigje (als het weer nu tenminste wel meezit). Én een afspraakje om met vrienden naar de IJhallen te gaan. Tel daar nog een spelletjesavond en een scriptie bij op en je week zit al vol, hoor! Allemachtig, hoe snel dat gaat.

Hebben jullie vakantie? Zo ja: wat ga je doeeeeeeen? En zo nee: sorry voor deze blog.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

32 thoughts on “PERSONAL | Nog maar 3 dagen tot de vakantie en dan…

 1. Je enthousiasme spat van het scherm. Ikzelf heb geen vakantie, maar heb wel een verplichte vrije maandag ivm carnaval. En plannen en uitvoeren is vaak moeilijk als er aan je getrokken wordt. Beloon jezelf met iets waar jezelf vrolijk en happy van wordt als je het geplande iets of ding gedaan hebt. En durf nee te zeggen tegen degene, die je plannen in de war schopt (zelfs Geert!)

 2. Ik heb geen vakantie. En eerlijk gezegd kan ik het ook wel gebruiken. Ach ja, tegenwoordig mogen we blij zijn met een baan, toch. Niet zeuren, Mirte!

 3. Vakantie nee… maar “verlof” al voelt dat nu niet zo aangezien ik in het ziekenhuis lig haha.
  Maar goed, lees heel veel leuke plannen voor in je vakantie, alleen zie ik dat “uitrusten” niet echt snel erbij komen haha met al die plannen en je scriptie! 😉

 4. Ik vind bij deze dat ze alle vakanties ook bij bedrijven door moeten voeren. Vakantie is goed voor een mens. En nee ik heb geen vakantie 🙁

 5. Ik zou ook wel vakantie willen 😉 Eigenlijk wel een perfect moment, zo eind februari. Dan ben ik er in ieder geval altijd wel aan toe!

 6. Heerlijk hè, zo’n weekje vakantie bik ben ook zo’n bofferd die volgende week vakantie heeft.
  Ik ga een dagje op pad met mijn oudste dochter. En een dagje shoppen met een vriendin. Verdere heb ik de kinderen thuis, dus zie ik wel wat we gaan doen. Ik hoop ook nog aan wat achterstallige klusjes in huis toe te komen.

 7. Ik ga de vakantie goed inluiden door vrijdag tot en met zondag carnaval te gaan vieren 🙂 daarna een aantal dagen chillen en kamer schoonmaken en watbachterstallige dingen doen en de laatste 2 dagen een vriendin helpen haar nieuwe kamer te verven. De vaakntie sluit ik af met een weekendje rust 🙂 Heerlijk, kijk er al naar uit!

 8. Jaaaa! Ik heb ook bijna vakantie(: Maar aangezien ik carnaval vier en die vrijdag tot zondag een weekend weg ben, vliegt ‘ie bij mij ook voorbij:( Maar het zijn wel allemaal leuke dingen!
  Alvast een fijne vakantie gewenst Marieke!

 9. Lekker vakantie!
  Ik ben ook een week vrij maar dat is officieel geen vakantie haha. Komt door de nachten die ik nu werk en ik heb een dienst geruild met iemand. Daarna weer een week werken en dar echt vakantie. Wat ik precies ga doen weet ik nog niet. Dit weekend iedergeval naar familie van vriendje en we willen ergens in die twee weken ook naar Maastricht. Verder zie ik wel 🙂

 10. Nee, ik heb geen vakantie, maar dat geeft niets…leuke dingen heb je om naar uit te kijken en nu maar hopen dat er niets tussen komt…groetjes Petra

 11. Ohh geniet ervan! 😀 Wat een leuke dingen heb je gepland!! Vooral gaaf dat vliegen, have fun!!
  Ik heb “fulltime” vakantie, omdat ik bezig ben met mijn scriptie. Of ja, ga beginnen met mijn scriptie.. ofzo. .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.