PERSONAL | Project Positief tag!

project positief

Al een tijdje is blogger Dagmar bezig met Project Positief, waarmee ze anderen met geluk wil besmetten. Ik kwam er helaas pas wat laat achter dat dit project bestond, maar als bucket-list-blogger kan ik natuurlijk niet achterblijven! Vandaag vul ik daarom de Project Positief tag in, in de hoop weer een beetje positiviteit jullie kant op te gooien.

♧ Wat is je favoriete quote en waarom?

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik het wél kan.

♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Op mijn bucket list staan er natuurlijk een heleboel, maar bovenaan staat op dit moment ‘een boek uitgeven op papier’, omdat ik stiekem vind dat mijn twee e-books niet echt tellen, ook al zijn ze gewoon uitgegeven door een uitgever.

Maar ik wil ook heel graag trouwen! Nu nog niet, hoor, maar over een paar jaar wel.

♧ Wat betekent geluk voor jou?

Samenzijn met de mensen die je lief hebt en mogen doen wat je heel graag wilt doen. Ik prijs mezelf echt heel gelukkig met mijn vriend en baan.

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Geert. Sowieso. Als ik chagrijnig ben, dan moet Geert vaak lachen en plaagt hij me. Dan moet ik zelf ook lachen, hoe irritant het soms ook is.

♧ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Voor een reisje! Ik ben niet zo van het vroege opstaan, maar als we op reis gaan, gaan we wel altijd heel vroeg weg. Als de wekker dan om 03.00 uur gaat, vind ik het niet zo erg meer. Al moet ik wel bekennen dat ik meestal nog wat slaap in de auto.

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Daarnet heb ik nog heel hard gelachen met vrienden Stefan en Lisan, maar de laatste keer dat ik echt tot pijn aan toe gelachen heb, was toen we ’30 seconds’ speelden met mijn ouders. Maar wat er nou zo grappig was?!

♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Dat we kunnen leven van ons bedrijf. Daar ben ik stiekem best wel trots op. In deze tijd mag je al blij zijn dat je een baan hebt, dus dat wij kunnen leven van ons eigen bedrijf, daar ben ik écht heel blij mee.

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Doe het gewoon. Als je iets heel graag wilt, doe het. Misschien lukt het niet in één keer. Misschien lukt het nooit. Maar probeer het in ieder geval! Je wil niet weten hoe vaak mensen tegen mij gezegd hebben dat ik niet kon leven van mijn passies. En zie hier…

Dagmar, bedankt voor je altijd positieve en vrolijke blogs. Je inspireert een heleboel mensen en mij ook!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

22 thoughts on “PERSONAL | Project Positief tag!

  1. Aahh, superleuk om te lezen! Je mag mij ook zeker wel om 03.00 uur wakker maken voor een reisje, dan is midden in de nacht opstaan ineens niet erg meer!

  2. Yes! Leuk om te lezen, Marieke 🙂 Ik vind het ook heel tof dat jullie van je bedrijf kunnen leven. Dat lijkt mij een beetje zo’n ultieme droom. Wauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.