PERSONAL | Wij gaan verhuizen!

verhuizen

Zo voelen wij ons nu…

We barsten uit elkaar

We hadden al wel langer door dat we een beetje uit ons huisje barsten. Niet dat we onnodig veel spullen hebben, want dat hebben we echt niet (ik heb zelfs laatst 10 vuilniszakken vol met ‘spullen die we nooit gebruiken’ weggegooid). Maar als we alleen al kijken naar de apparaten die we nodig hebben voor ons bedrijf, past het gewoon niet meer in een dubbele Pax-kast… 2 camerakratten, lampen, statieven, snoeren, snoeren en nog meer snoeren, microfoons, flyers, verpakkingsmateriaal, etc. etc. etc. Het huis barst uit z’n voegen!

Te klein

Steeds vaker gingen we ons ergeren aan de ruimte die we tekort komen. Ondanks dat er nog een heleboel spullen bij mijn ouders en schoonouders gestald staan, stapelen de spullen in de slaapkamer zich ook op. We missen gewoon een extra kamer (of twee) en een schuur! Ons twee kamer appartement is officieel te klein!

Al eerder dachten we te willen verhuizen, maar toen gingen we op reis en je weet hoe dat dan gaat. Maar nu… zijn we er écht klaar mee. Wij ‘moeten’ een groter huis. En snel een beetje.

Een grote mensen huis

Nu weet ik dat het altijd makkelijker gezegd is dan gedaan, maar het is ons al eerder gelukt om binnen een maand een ander huisje te hebben. Maar… nu gaan we voor een echt grote mensen huis. Met een tuin dat meer is dan één strookje waar je geen plant kwijt kunt en meer dan één slaapkamer. En een schuur waar je je fiets in kwijt kunt. En een vlaggenmast. EN EEN VAATWASSER.

Digitale tv

En dat je dan niet meer de hele dag als een idioot alles achter je kont op moet ruimen omdat je woonkamer ook een kantoor en studio is. En dat Abby dan gewoon op bezoek kan komen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ‘ie alle spullen van de tafel af zwiept met z’n staart. En dat we dan weer digitale tv kunnen nemen en geen sneeuw meer hoeven te kijken. En hem op pauze kunnen zetten (hallelujah!).

Al drie keer opnieuw ingericht

Ik zie het al helemaal voor me. Een super mooi ingerichte woonkamer, die altijd netjes is, omdat de kantoorzooi boven op kantoor ligt. Je raadt het al: stiekem heb ik die woonkamer al drie keer opnieuw ingericht. Overal zie ik inspiratie en sla ik dingen op. Maar één ding hebben we al wel afgesproken: we gaan éérst alle spullen die we al hebben verhuizen en dáárna pas kijken wat we missen. Geen overhaast gemaakte keuzes.

O jongens. Ik heb er nu al zin in. Een váátwasser! Kun je het je voorstellen?! Nu nog een huis.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

36 thoughts on “PERSONAL | Wij gaan verhuizen!

  1. Leuk om te lezen dat jullie willen verhuizen. Komen we van de zomer misschien met de hele familie op bezoek. Succes met de zoektocht.

  2. Ik zal de poetsdoeken en behangtafel vast klaarzetten, jullie kennende gaan zulke dingen altijd opeens erg snel 🙂

  3. Vaatwassers zijn fijne dieren. Een extra kamer trouwens ook 😉 Wij gaan hier binnenkort verbouwen, mss wel net zo spannend (heb ik nl nog nooit gedaan, maar we hebben een stoere verbouw-meneer ingehuurd).

    1. Ooooh dat is zeker spannend! Ik heb absoluut twee linkerhanden en Geert helaas ook. Dus er zullen nog wel stuntelige verhuisperikelblogs voorbij komen. Succes met de verbouwing en gelukkig is er een stoere verbouwmeneer 😀

    1. Echt niet?! We blijven zeker in de buurt!!! Echt, we gaan niet weg uit ‘rondom Arnhemmie’, hoor!! 😀

  4. Oh wat fijn!!! Een grote mensenhuis met tuin en vaatwasser staat hier ook nog op het verlanglijstje, alleen door die %#@$ crisis kan ik mijn appartement niet verkopen 🙁

  5. Haha oh dit is zo herkenbaar! Vooral die vaatwasser 😀 Het is hoe dan ook heerlijk om over te dromen, toch? Zijn jullie wel van plan om in Arnhem te blijven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.