Waarom een photobooth onmisbaar is op je bruiloft!

bruiloft

Foto: Joyce Netteb Photography

Inmiddels zijn we zo’n anderhalve maand getrouwd en hebben we alle foto’s én de film binnen. Tijd om jullie te vertellen over een – wat ons betreft – onmisbaar item op onze bruiloft: de photobooth!

Geert en ik wisten eigenlijk al meteen dat we een photobooth op onze bruiloft wilden. We vinden dat altijd zó leuk op andere bruiloften en altijd als we er ergens eentje zien, gaan we erin. De spiegel in onze gang is behangen met photobooth stripjes van bruiloften, feestjes en evenementen. Een photobooth moest er dus komen. Maar ja, welke dan? Er zijn er suuuuuper veel en ook nog eens in verschillende uitvoeringen. Waar begin je dan?

photobooth

Wij hadden een paar eisen voor onze photobooth: we wilden graag een vintage uitstraling, want zo’n modern hokje paste niet op onze bruiloft. We wilden geen tijdslimiet, maar een hokje dat zowel ’s middags als ’s avonds op onze bruiloft kon staan. En daarnaast wilden we zelf de layout van onze fotostrip ontwerpen, zodat ‘ie leuk zou passen bij de rest van onze bruiloft. Na een beetje googlen kwam ik terecht bij Fotohuisjehuren. Zij hebben 4 soorten photobooths, waarbij ons oog natuurlijk direct viel op de Vintage Photobooth. Wát een schattig huisje is dat! Dit is dus geen photobooth waar je echt ‘in’ gaat, waardoor je ook met hele groepen op de foto kunt. Naast de photobooth staat een studiolamp, wat heel handig is, want de photobooth werd voornamelijk tijdens het feest gebruikt en toen was het natuurlijk donker.

photobooth

Wij hadden een kleine serre aan de ‘huiskamer’, waar het feest was. In die serre stond de photobooth. Zo was ‘ie toch apart, maar stond hij ook dichtbij het feest. Dikke tip, want als je ‘m echt apart in de gang zet, wordt hij véél minder gebruikt. Nu is ‘ie zéker goed gebruikt! Achteraf hebben we alle foto’s ook digitaal ontvangen en je ziet heel duidelijk: hoe langer de avond duurde, hoe gekker de foto’s werden. Heerlijk! Het eindigde met complete photoshoots met saucijzenbroodjes en andere foto’s die het online web niet halen… 😉

photobooth

Foto: Joyce Netteb Photography

Elke strip werd twee keer afgedrukt: één strip was voor de gasten en één strip was voor in ons gastenboek. Dat is nu een bonte verzameling van heerlijke backstage fotootjes geworden. Er werden trouwens photobooth props bijgeleverd, maar natuurlijk hadden we ook nog een doosje props uit onze eigen shop meegenomen.

En dan nog even over Fotohuisjehuren zelf. Dat vond ik echt een aanrader! Van tevoren hadden we leuk en snel contact over de levering, het ophalen en het design van de fotostrip. Ik had een design aangeleverd en zij hebben ervoor gezorgd dat ‘ie perfect op de strip paste. Een super leuke persoonlijke touch. Maar mocht je liever niet zelf iets ontwerpen, dan helpen ze je graag met een design. Bijvoorbeeld naar aanleiding van jullie trouwkaart!

photobooth

Op de ochtend van onze bruiloft werd de photobooth gebracht en klaar gezet door een medewerker. Toen we ‘m ’s middags wilden gebruiken, bleek helaas dat hij toch nog niet helemaal werkte, maar gelukkig is er dan een nood-telefoonnummer wat je kan bellen. Onze super ceremoniemeesters hebben ‘m met behulp van de medewerker toen snel weer aan de praat gekregen en daarna heeft ‘ie het top gedaan!

Wij vonden onze photobooth echt onmisbaar op onze bruiloft en we kregen super leuke reacties van onze gasten. Dus ga je binnenkort trouwen, overweeg dan zeker een photobooth voor hilarische herinneringen! 🙂

photobooth

♥ Mariek

Fotohuisjehuren.nl heeft mij korting gegegeven op onze photobooth.
Hierdoor veranderen mijn mening & enthousiasme echter niet.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “Waarom een photobooth onmisbaar is op je bruiloft!

  1. We hebben enorm gelachen, ook omdat je vanteveoren drie setjes gekkigheid gaat klaarleggen…hilarische momenten. Één van de leuke momenten vond ik ook dat pap met zijn broer en zus op de kiek ging, na járen weer eens samen op een plaatje ! Inderdaad écht een aanrader?

  2. Wat leuk!! Ik vind photobooths altijd zó’n leuke aanvulling op een bruiloft of groot feest, ook omdat je niet zulke foto’s maakt met de fotograaf want ja.. die heeft wel betere dingen te doen, dus dan kan je in ieder geval goed los 😉

  3. Ah zo leuk ik ben nu ook aan het kijken voor onze bruiloft. Vind het wel vrij prijzig (n fotograaf op het feest laten komen is net zo duur..). Even bedenken of het nog binnen ons budget past..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.