Picknicken bij de Waal

Waal12

Waal1

Waal2

♫ Acda en de Munnik – Draaien

Vriendinnetje Laurine kwam vrijdag langs en we kwamen al snel tot de conclusie dat er die dag meer moest gebeuren dan alleen een beetje theeleuten en een spelletje hier of daar. Aangezien het bij het strand regende, schoven we het idee van een strandwandeling in eerste instantie opzij, totdat we bedachten dat we dichtbij de Waal waren en we net zo goed dáár naar het strand(je) konden gaan.

Waal4

Waal5

Waal6

Waal7

We maakten een super gezonde picknick en stopten deze – bij gebrek aan een mand – in plastic bakjes. We zochten een kleed, in de schuur kwam ik nog een opgeblazen luchtbed tegen (ladylike zitten vraagt om een kontkussentje) en we propten alles in de auto van Laurine’s vader. Een klein kwartiertje later zaten we prinsheerlijk aan de Waal.

IMG_0393

Waal11

Waal13

We aten, liepen door het water, maakten foto’s en schreven met schelpen in het zand. Oh, en we kletsten. Meer dan drie uur lang. Kortom: het was een heerlijke middag (zo eentje waar je je hele vakantie vol mee wilt plannen) en we hielden er ook nog wat mooie foto’s aan over.

Follow my blog with Bloglovin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.