A PICTURE AN HOUR | Blogs, hardlopen, dokter & bruidsbeurs!

Precies een week geleden had ik een hele drukke dag en besloot ik weer een dagje voor jullie te ploggen. Ik schreef onder andere blogs, ging hardlopen, moest naar de dokter en ’s avonds hadden we ook nog een bruidsbeurs. Kijk je mee?

Plog

Na het ontbijt ging ik meteen aan de slag met mijn blog over het weegmoment van Bye Bye Buikje. The moment of truth!

Terwijl Geert alvast de boodschappen haalde, tikte ik meteen de volgende blog. Over de donorweek en mijn bloeddonor verhaal. Wat een mooie reacties kreeg ik daar trouwens op, dank jullie wel!

Even snel nog wat reacties lezen, goedkeuren en beantwoorden.

Tijd om te gaan hardlopen! We hebben onder andere dit rekje met sport accessoires in onze kast hangen. Ik pakte nu het bandje voor om mijn arm, waar mijn telefoon in gaat. Verder liggen er o.a. nog sport zonnebrillen, gewichtjes, been- en armstukken voor het wielrennen en zooltjes. Oh, en mijn medaille van de Ladiesrun, haha!

Ready to go! Ik doe ook mijn Vivofit armband nog om, want ik vertrouw mijn telefoon niet meer zo…

Na het douchen nog even snel een blog tikken. Eigenlijk wilde ik de badkamer nog schoonmaken, maar dat redde ik niet meer.

Even snel de bedrijfskleding strijken! Die had ik de vorige avond – na een andere bruidsbeurs – nog in de was gedaan.

Tijd om te make-uppen. Ik ben niet zo’n blogger die van alles heel veel heeft, haha. Ik heb gewoon één poeder, één bronzer, één blush, etc.. Alleen van lippenstift en oogschaduw heb ik meerdere soorten en kleuren.

Voor het eerst mijn nieuwe kettinkje van de Primark om. Wat is ‘ie leeeeuk!

Tijd om naar de allergoloog te gaan. Zoals jullie misschien wel weten heb ik daar heel veel last van en nu werd ik eindelijk (weer eens) binnenstebuiten gekeerd. Hier kreeg ik een allergietest met vloeistoffen die in mijn arm geprikt werden. Als er een bultje opkwam, betekende dat een allergische reactie. Ik zit er overigens aan te denken om hier nog een aparte blog over te maken omdat ik er veel vragen over krijg.

Bultjes? Check!

Na de dokter gingen we als een speer naar Ermelo, waar er ’s avonds weer een bruidsbeurs op het programma stond. Hier een stukje van onze stand. We gooiden er nog twee boterhammen achteraan en gaan met die banaan!

Mijn schoonouders kwamen nog even kijken en maakten deze foto van ons. Check mijn wangen! Het was daar zooooooo warm! Tomatenhoofd, check.

De beurs was leuk en het ging ook goed, gelukkig! We hebben fijne gesprekken gevoerd met stelletjes die gaan trouwen en hopelijk zitten er een boel toekomstige klanten tussen!

Om 21.30 uur waren we klaar en brachten we de grote bus van mijn schoonouders terug (niet alles pastte in ons bestelbusje, haha). Om een uur of 11 waren we thuis en na het uitladen en opruimen lagen we om twaalf uur eindelijk in bed. Ik was kapot en sliep meteen!

Gelukkig ging de wekker weer om 7.15 uur, want vriendinnetje Amy kwam de volgende dag gezellig thee leuten (om 9.00 uur, haha) en ik moest de badkamer nog schoonmaken…

Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “A PICTURE AN HOUR | Blogs, hardlopen, dokter & bruidsbeurs!

  1. De foto van jullie tweetjes is erg leuk hoor en dat tomatenhoofd zou ook nog we eens een reactie op de prikjes kunnen zijn geweest.( staat je goed zo’n bellefleur)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.