A PICTURE AN HOUR | Den Haag

Vorige week mochten Geert en ik een nachtje in Den Haag komen proefslapen en het leek me leuk om weer eens een ‘a picture an hour‘ bij te houden. Of een plog, zo je wilt, maar dat is zo’n rotwoord. Niet dat ik per se elk uur op de klok keek, maar ik maakte gewoon vaak een foto. Nou goed, je snapt het. Tijd voor… Den Haag!

Zoals het een goed blogger betaamd, begin ik pas met foto’s maken als we al op de snelweg zitten. Zucht. Lángzaam rijdend verkeer. Grrr!

Lunch!

De auto staat op een P&R en wij gaan met de trein naar het centrum. Beetje jammer dat mijn OV kaart niet opnieuw ‘geladen’ was, nadat ik mijn studenten OV eraf had gehaald, waardoor we de trein misten. Nou ja, een kwartier later konden we alsnog!

Onze kamer! Mooi, hè? Binnenkort volgt er nog een review over het hotel (New Babylon).

Kijk nou eens wat een begroeting!

Tijd om Den Haag te verkennen. Mooie skyline toch? Het hoge gebouw links is de New Babylon toren (waar het hotel naast zat) en achter de bomen zit hét torentje van Rutte!

Wij zijn moe. Van de hele middag slenteren word je écht moe, hoor.

Weer terug op onze kamer. Even de bedden testen en bijkomen. We keken meteen maar een aflevering van Over mijn lijk.

In de metro naar het restaurant. We hadden via Groupon iets geboekt bij een Thais restaurant. We hadden nog nooit Thais op, dus we waren erg benieuwd. Het restaurant werkte met een standaard menu waarbij je soms tussen twee dingen kon kiezen.

Het voorgerecht………. Kippensoep met KOKOSmelk en héle bleke kip. We kregen het allebei niet weg en dat gebeurt ons nóóit. We vreesden het ergste voor de rest van het menu…

Het tussengerecht. Lekkere hapjes! Die vielen erg in de smaak, gelukkig.

Het hoofdgerecht was erg pittig, maar er waren verschillende bakjes met hapjes. Je mocht hierbij niet kiezen, maar wel onbeperkt nabestellen. Wij bestelden alleen nog wat rijst na en kregen lang niet alles op.

Het nagerecht was één bolletje ijs met slagroom. Die ik natuurlijk doorschoof naar Geert.

Op de hotelkamer waren we nét op tijd voor Flikken Maastricht. Die zak chips hebben we uiteindelijk niet eens open gemaakt, trouwens… Ik?! Geen chips eten?! What’s wrong with me?

Na Flikken moest ik nog even mijn diary afmaken voor de volgende dag.

Daarna keken we de Voice of Holland. Of is dat niet op vrijdagavond? Ik weet het niet meer! In ieder geval waren we aardig kapot en zijn we daarna lekker gaan slapen. Hoe het bed beviel…? Dat lees je binnenkort in mijn review!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

8 thoughts on “A PICTURE AN HOUR | Den Haag

    1. Neeeeee, niet eens! Maar we hebben ook eigenlijk helemaal niet gewinkeld 😉 Alleen Den Haag bekeken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.