PLOG 20/3 | Filmen, veel bloggen en koffers

De laatste plogs die ik online zette, waren van Warschau en Newcastle, dus het werd wel weer eens tijd voor een plogje van een doodnormale werkdag. Afgelopen vrijdag maakte ik de hele dag foto’s van wat ik aan het doen was. Kijk je mee?

Goedemorgen! De wekker gaat om een uur of zeven en ik stap meteen de douche in.

Daarna doe ik mijn make-up en föhn ik m’n haar een beetje. Voor helemaal droog föhnen heb ik geen tijd! (Maar op deze foto had ik het nog helemaal niet geföhnd, hoor.)

Tijd om ontbijt te maken! De ingrediënten voor mijn havermout ontbijtje.

Koken! En goed blijven roeren, want het kookt onwijs snel aan.

Mijn ontbijt prutje. Lekker!

Nog even snel m’n tanden poetsen. Ik ben nog steeds onwijs blij met m’n telefoonhoesje trouwens. De foto zit er nog zo mooi op! Ik krijg er ook regelmatig complimentjes over.

Jaja, ik heb mijn bedrijfskleding weer aan! Op de achterkant staat ons logo volledige logo (met de naam ‘WWW-producties erbij). Nice, hè?

Het is mistig op de weg!

We filmen de hele ochtend in een school. We maken namelijk een heleboel filmpjes voor het project Dialoog School. Het worden allemaal filmpjes over levensbeschouwing, ter inspiratie voor leerkrachten.

Daarna staan we gigantisch ingeparkeerd door alle ouders die hun kleuters komen halen, haha! Gelukkig zijn we binnen 5 minuten weer ‘vrij’.

Onderweg naar huis! We rijden even langs de pabo om daar weer wat spullen terug te brengen van een docent die we filmden (hij had geen auto en wij wel!). Gek, de laatste tijd zijn we super vaak op de pabo om te filmen. Misschien zelfs wel vaker dan dat ik er in mijn hele afstudeerjaar geweest ben, haha!

Op de terugweg rijden we even langs de Makro omdat we voor een koffer willen kijken. Helaas vinden we er geen die we willen.

Maar daarna gaan we naar de supermarkt en vlak daarbij zit ook een tassenwinkel. Daar vinden we wél wat we zoeken! Geert had nog een handbagage koffer nodig voor ons reisje naar Porto binnenkort. Mooi dingetje, hè? De kleur zal op de bagageband in ieder geval opvallen!

We lopen ook nog even langs de Xenos. Ik had een cadeaukaart gehad en wilde daar een letterslinger van kopen, maar ze hadden alleen nog maar de zilvere. Ik wil per se de zwarte, dus de slinger ga ik ergens anders kopen. Ik kocht wat andere leuke dingetjes!

Namelijk deze! Een schattig cementen huisje, zo’n prachtige nep mason jar die ik al heel lang wilde en een leuk konijntje.

Tijd voor een banaan, want ik heb honger!

Daarna is het tijd om te bloggen! Ik zet eerst de blog van die dag online, die ik ’s ochtends in de auto had geschreven.

Daarna werk ik aan een advertorial die binnenkort online komt.

Ik kijk de vlog van MissLipgloss terug.

En ik schrijf nog meer blogjes.

Ik zou ’s avonds geïnterviewd worden door een student, maar ze mailt dat ze vast zit op stage. Helaas! Dan maar een nieuwe afspraak maken.

Geert heeft lekker gekookt! Kaiserschmarrn met een paprikaprutje en zelfgemaakte vega kipnuggets! Heerlijk!

Na het eten werk ik nog even verder aan een blogje. Foto’s bewerken!

En wat reacties beantwoorden.

Ik schrijf ook nog even mijn diary van de dag erna. Dat kan natuurlijk altijd pas op het laatste moment.

Ik moet nog 164 stappen tot m’n goal van die dag. Nou ja, jammer dan. Die haal ik niet meer.

Om een uur of negen zijn we er klaar mee en ploffen we op de bank. Met wat chipjes kijken we domme tv. Al was deze aflevering van Alles mag op vrijdag best leuk (vooral de ‘dove scene’)!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “PLOG 20/3 | Filmen, veel bloggen en koffers

  1. Dat koffertje is leuk!
    Lijkt me wel raar om ineens weer zo vaak op de Pabo te zijn haha, wel leuk! Er staat trouwens een foutje in de titel van een blogpost die nog komt (foto naast de vlog van Miss Lipgloss): ’15 dingen die nieman je vraagt’ in plaats van ‘niemand’ 😉

  2. In de foto boven de zin “Na het eten werk ik nog even verder aan een blogje. Foto’s bewerken!”staat E-mailadressen en IP-adressen van degenen, die eerder gereageerd hebben op een blog. Als ik naar eerder blogs kijk, plakte je met photoshoppen altijd die gegegevens af. Oeps foutje, denk ik…..

    1. Oeps, je hebt helemaal gelijk! Zeker een foutje! Heb het meteen aangepast, want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Bedankt voor het doorgeven 🙂

    1. Het is de Garmin Vivofit! 🙂 Ik heb er ook een review over geschreven, mocht je dat interessant vinden! Even in de zoekbalk zoeken op ‘Vivofit’ 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.