PLOG 3/11 | Webshop, bedrijfsafspraken en een nieuwe telefoon

Maandag plogde ik weer een dagje voor jullie. Ik denk dat ik het toch maar plog noem, want A picture an hour is zo lang, vinden jullie ook niet? Ik vind plog nog steeds een stom woord, maar ja.

Tijd voor mijn ontbijt! Ik eet sinds een paar dagen weer gewone yoghurt, maar bleeeeergh, dat is wennen, zeg! Ik at natuurlijk al zo’n anderhalf jaar soja yoghurt, wat veel zoeter is. Stiekem vind ik dit veel minder lekker, maar het is – denk ik – weer een kwestie van wennen.

De eerste was gaat er vast in!

Klaarmaken voor mijn eerste afspraak!

Ik doe basic make-up op, omdat mijn ogen een beetje geïrriteerd zijn.

En dan staat vriend Sven al op de stoep. Samen gaan we weer verder met zijn webshop! Ik heb de layout voor hem in elkaar gezet en hij doet de rest, maar hij liep toch nog tegen wat dingetjes aan. Niet gek, want wát een werk is het, zeg!

KIJK EENS WAT ER BINNEN KOMT! Mijn oude telefoon (de Galaxy S3) crashte een paar keer per dag en ik kon maar een paar uur met de batterij vooruit, dus het was hoog tijd voor een nieuwe. In april liep mijn abonnement pas af, maar dat maakte niet zoveel uit, want ik wilde mijn nieuwe telefoon toch al kopen en dan voor een sim only gaan. Duur geintje, maar HIJ IS ZO MOOI EN SNEL EN DE BATTERIJ HOUDT HET AL 1,5 DAG UIT EN… Wauw.

Maar eerst nog even drie miljoen updates installeren.

Lunch!

Op weg naar afspraak nummer 2! Een zakelijke afspraak op… de Pabo. Jawel.

Gek om hier weer te zijn. De laatste keer was… met mijn afstuderen!

Wacht… WAAR IS DE RECEPTIE GEBLEVEN?

Wow, daar dus. Niet te geloven. Ben ik net een paar maanden afgestudeerd, gaan ze eindelijk het gebouw mooi renoveren.

Een gezond tussendoortje.

En een minder gezond avondmaal. We hadden echt een goede dag! Er kwamen een aantal leuke opdrachten binnen, dus we hadden wel wat te vieren!

En kijk eens wie er ’s avonds in Eén vandaag kwam? Vriendinnetje Loes! Het ging over pesten in het onderwijs en als ex-student van de Pabo gaf Loes haar mening. Ze vertelde ook dat ze al een jaar bezig is om pest-experts op school te krijgen, aangezien je op de Pabo geen les krijgt in ‘wat als er gepest wordt in je klas’. Super goed natuurlijk! Jammer alleen dat het er alleen nog steeds niet door is…

’s Avonds werkte ik nog even aan een advertorial die binnenkort online komt.

En ik maakte mijn mailbox weer leeg. Fijn, als alles beantwoord is! Mail vraagt zooooveel tijd. Maar ja, dat hoort erbij, hè?

Tussendoor rondde ik nog twee blogjes af waar ik vandaag mee bezig ben geweest. De onderste is gisteren online gekomen en de bovenste komt morgen!

Daarna was het tijd voor Homeland en de bank. Maar daar vergat ik natuurlijk – zoals het een echte blogger betaamd – foto’s van te maken.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

14 thoughts on “PLOG 3/11 | Webshop, bedrijfsafspraken en een nieuwe telefoon

  1. Wat een leuke week joh! En ook een goed initiatief van Loes. Ik zou eigenlijk helemaal niet goed weten wat ik zou moeten doen als ik voor een klas zou staan waar gepest wordt, jij?

    1. Nou ja, ik zou wel wát weten, maar toch heel snel hulp en expertise inroepen bij experts, de ib’er o.i.d. Maar ik vind dat je daar op de pabo al les over moet krijgen. Je moet gewoon meteen weten wat je moet doen als je het ziet/hoort/merkt!

  2. Goed initiatief van je vriendin. Wat gek toch dat dat soort dingen altijd stagneren. Als het uit de hand loopt roept iedereen moord en brand, maar na twee weken gaan we weer door alsof er niets gebeurd is. Respect dat ze doorzet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.