PLOG: Bruiloft, Nibbit & Netflix

Ik vind plogs zelf heel leuk om te lezen, dus ik dacht gisteren: laat ik er zelf ook weer eens één maken! Gisteren filmden we o.a. een bruiloft. Kijk je mee?

Goedemorgen! Net uit de douche.

Make-up op smeren. Dit is serieus alle make-up die ik heb. Voor een blogger een mager geheel, niet? Oh, en die mascara kocht ik net nieuw en blijkt verschrikkelijk te zijn, dus sla die maar over. (Ik ben helemáál niet kritisch met mascara en koop altijd gewoon wat in de aanbieding is, maar deze laat mijn net gekrulde wimpers weer inzakken en dat is het enige wat een mascara nou net niét moet doen bij mij…)

Goeiemorgen nijnie! Sinds een paar weken woont Nibbit bij ons binnen, omdat ik het zielig vond dat ze met de regen steeds niet naar buiten kon om te huppelen. Ze vindt het heel gezellig binnen, en wij ook!

Even wat ochtendknuffels. Nibbit gaat daar altijd even goed voor liggen.

Tijd voor ontbijt! Mijn standaard ontbijtje: soja yoghurt met een banaan, lekker veel rozijnen en chia-zaad.

We gaan op weg naar de bruiloft! Geen zorgen, Geert rijdt niet met z’n ogen dicht. Slecht getimede foto.

Dit is de trouwlocatie van vandaag! Huis de Voorst. Mooi, hè? We zijn er al eerder geweest voor een andere bruiloft, dus we weten de weg.

We maken vast een paar shotjes van de voorkant van het huis en daarna bouwen we alle spullen op.

Hier ben ik de fotoshoot met het bruidspaar aan het filmen. Ik heb hier ons schouderstatief om en ja, dat is best zwaar, vooral na een paar uur. Maar je moet wat over hebben voor mooie beelden!

Alvast onze andere camera klaar zetten op de plek van de ceremonie. Mooi, hè? Qua filmen is het een lastige ruimte, omdat het erg klein is (en er moeten 100 man in én 2 videografen en 2 fotografen) en het licht er heel lastig is (veel tegenlicht, hele lichte plekken én hele donkere plekken). Maar uiteindelijk komt het helemaal goed, hoor! 🙂

Ik sta klaar voor de binnenkomst van de gasten en het bruidspaar! Geert staat nog buiten om het bruidspaar te filmen dat aan komt rijden met de trouwauto.

Na de ceremonie gaan we gelijk door naar de toast en de taart. Mooie taart, hè?

Hij was ook erg lekker, haha! Voordeel van onze baan… veel bruidstaart proeven! Al zeggen we écht niet altijd ‘ja’, hoor. Dan kun je ons in het hoogseizoen naar huis rollen…

Even wachten tot iedereen klaar staat voor de familiefoto’s.

Oké, sprong in de tijd! We zijn weer thuis! We moesten een uurtje overwerken en waren net voor etenstijd weer thuis. Eerst met Nibbit knuffelen!

Hé, is dat een telefoon?! Check die schattige pootjes…!

Stap 2 als ik thuis kom: joggingbroek aan!

We eten lekker frietjes met loempia’s en een kroketje. Mmmm, daar verheugde ik me al de hele dag op, haha!

’s Avonds zetten we Netflix aan en kijken we heel veel afleveringen van ons favoriete programma op dit moment: How I met your mother. We zijn inmiddels aan het einde van seizoen 2 aangekomen, maar gelukkig zijn er nog veel meer seizoenen.

KIJK NOU HOE LIEF. Nibbit ligt vaak zo, maar nu lag ze zó stil dat ik even bang was dat ze dood was. Gelukkig sliep ze alleen maar. (Sorry, Nib, dat ik je weer wakker maakte.)

Ik ben een beetje moe (en heel erg lui). Ik trek Geerts lekker sweater aan en pak er twee fleecekleedjes bij. Hmmm, herfst!

We onderbreken How I met your mother alleen even voor de finale van het wielrennen en daarna gaan we weer verder. Zo leeeeeuk! En grappig!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “PLOG: Bruiloft, Nibbit & Netflix

  1. Wauw inderdaad een mooie locatie! Maar jullie zullen vast veel mooie locaties hebben gezien deze zomer ;p Nibbit is trouwens groot geworden!

    1. Zeker! Maar Nibbit is als het goed is niet gegroeid, haha! Ze was al volwassen toen we haar in het asiel kochten ?

  2. Wat leuk dit met alle foto’s. Ik moet een beetje aan een fotoalbum denken. En een hele mooie actiefoto van jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.