PLOG | Newcastle dag 4

Na dag 1, dag 2 en dag 3 breekt vandaag de laatste dag en dus ook de laatste plog van ons tripje naar Newcastle aan!

Goedemorgen! Fijn uitzicht op zee!

Tijd voor het ontbijt! Bijna hetzelfde als thuis, haha.

Omdat het héél hard waait, varen we langzamer dan normaal. Daarnaast zit de haven steeds vol én moet er zelfs een tweede kapitein ingevlogen worden met de helikopter, omdat het binnenvaren met deze wind zo lastig is. Ik vond dat allemaal reuze interessant, maar het schijnt vaker te gebeuren. Jammer genoeg hebben we er verder niks van gezien of gemerkt.

Het duurt al met al een hele tijd voordat de tweede kapitein eindelijk binnen is, dus we hebben maar liefst 3,5 uur vertraging! Voor ons niet zo heel erg, maar toch. We besluiten dus maar weer lekker Homeland te gaan kijken!

Land in zicht! Bijnaaaaaa in de haven van IJmuiden!

Als we eindelijk de boot af mogen, komen we in de rij voor de paspoortcontrole. Dat duurt gelukkig niet heel lang.

We zouden eigenlijk thuis lunchen, maar met al die vertraging wordt het wel heel laat. We besluiten het reisje nog even extra fout af te sluiten.

Met een McKroket!

Door al die vertraging had Geert de film wel meteen af en dus plan ik ‘m meteen in voor de volgende dag. De rest van de middag besteed ik aan blogs schrijven en thuis rommelen.

’s Avonds kruipen we lekker op de bank met de kaarsjes aan.

Wij vonden het een heeeeeerlijke reis en hebben er echt van genoten! Ik zal binnenkort nog een blog delen met de hotspots van Newcastle. Ik vind de stad namelijk zeker een aanrader en de kerstmaanden maakten het nog iets bijzonderder.

De laatste plog was een beetje kort, maar geen zorgen: vanmiddag komt er nog een blogje online met een hele leuke aankondiging!

Onze reisfilm over Newcastle al gezien?

Ik was in Newcastle op persreis, op uitnodiging van DFDS Seaways en NewcastleGateshead. Ik ga echter alleen samenwerkingen aan als ik mijn eerlijke mening mag geven. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

11 thoughts on “PLOG | Newcastle dag 4

  1. Ik ben al benieuwd naar de aankondiging! Eigenlijk zei Newcastle me niet zoveel, maar na het zien van de video’s en je plogs, krijg ik toch wel zin in zo’n reisje 😉

    1. Ja, toch?! Ik had die helikopter wel willen zien landen! Geert zei al: ‘Jij gaat zeker liever met de helikopter weer aan land.’ DUHH!

  2. Wat leuk al die foto’s! 😀 Ik heb net ook even de vorige terug gekeken, ik loop een beetje achter met alle blogs die ik volg lezen, heel fijn al die plogs! Super dat je voor deze persreis was uitgenodigd! Ik ben benieuwd naar je blog van vanmiddag 🙂

    1. We hebben lang stil gelegen in zee, ja, maar gelukkig niet zo dat we al 3,5 uur naar de kust keken, hahah!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.