PLOG | Porto dag 3

porto

Eerder deelde ik al de plog van dag 1 en de plog van dag 2 met je. Vandaag is het tijd voor de laatste Porto-plog! Meh, het was zo leuk en nu is het alweer afgelopen!

porto

De wekker gaat vroeg! Om kwart voor zes al… We vliegen namelijk al om 10.00 uur en we moeten ook nog met de metro naar het vliegveld.

We ontbijten op het vliegveld met een simpel broodje en een flesje water.

porto

Wachten totdat we mogen boarden! Het vliegveld in Porto is nog wel best groot trouwens. Veel groter dan Eindhoven, in ieder geval. (Maar dat is ook niet zo moeilijk.)

We zitten! Maar we moeten nog even wachten totdat we mogen opstijgen. Een halfuurtje vertraging. Meh.

porto

We kunnen! We hebben geluk: zowel op de heenweg als op de terugweg hebben wij (en Stefan en Lisan ook) een extra stoel. En dus zit ik lekker bij het raam.

Wat zijn wolken toch mooi van boven. En hoe stom het weer beneden ook is: achter de wolken (of erboven, in dit geval) schijnt de zon!

porto

Ik lees mijn boek uit. Ik las Ga voor mij waar ik al een recensie over schreef.

En dan de landing. Die was niet zo zachtjes. Toen we begonnen met landen kreeg ik ineens verschrikkelijke pijn in mijn hoofd (alsof er iemand met een mes in mijn voorhoofd zat en mijn oog eruit wilde knallen). Ik wist meteen wat er mis was: de druk door het landen sloeg op de verkouden holtes in mijn hoofd. Auw!! Ik drukte mijn handen tegen m’n hoofd (geen idee waarom) en keek pas weer op toen iedereen ‘aaah…. hahahaha!’ riep. Wat bleek? De wind sloeg onder het vliegtuig en we zwiepten heen en weer op het moment dat we de grond raakten. Toen bleek dat er niks aan de hand was, moest iedereen gespannen lachen. Vliegen wordt nooit onze grootste hobby.

De opa van Lisan komt ons weer ophalen en bij hen thuis drinken we thee en eten we een koekje. Daar zijn we best aan toe, want het is inmiddels half drie en we hebben nog niet geluncht.

porto

In Veldhoven blijkt een héle grote Albert Heijn te zijn (nog groter dan de XL, de grootste van Nederland) waar ze allemaal vers eten verkopen. Op aanraden van de opa en oma van Lisan gaan we er even kijken voor ons avondeten.

Het verse eten krijgen we niet warm mee tot thuis, dus de jongens gaan voor een diepvriespizza, Lisan neemt sushi en ik kies een opwarm spaghetti bolognese. Eenmaal thuis hebben we super veel honger en mikken we alles direct in de oven!

porto

’s Avonds staat er namelijk nog iets op het programma: het Triumph event! Ik mocht samen met een vriendin een setje komen uitzoeken in de winkel in Nijmegen en daar zeiden Lisan en ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Na een korte uitleg over de nieuwe bh’s, mogen we de hele winkel doorzoeken en iets uitkiezen. We kunnen bijna niet kiezen, maar gelukkig krijgen we hulp!

porto

We slepen een heleboel setjes de paskamer in.

Dit is ‘m uiteindelijk geworden. Een duidelijkere foto van het gekozen setje deelde ik al eerder.

porto

We found THE ONE! Haha. Als we weer bij Lisan thuis zijn, zit Muffin natuurlijk metéén in de doos.

Daarna rijden Geert en ik weer naar ons eigen huisje. We zijn best moe en de dag erna moeten we weer vroeg op om te filmen! Thuis ligt er een leuk pakketje op me te wachten: de bioscoopkaartjes voor Wild die ik gewonnen had! Super leuk! Deze week gaan we dus mooi weer eens naar de bioscoop.

Heb je de travel movie van Porto al gezien?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “PLOG | Porto dag 3

  1. Wat leuk om te zien! Wel rot dat je zo’n pijn had tijdens de landing, ik heb dat helaas áltijd. Net alsof m’n hersens opzwellen en m’n hoofd uit elkaar gaat knallen haha, niet zo fijn. Maarja, we moeten ons er maar overheen zetten als we graag willen reizen toch 😀

    1. Oh wat k*t dat je dat altijd hebt! Ik hoop dat het voor mij bij één keer blijft. Maar inderdaad, ik heb het er wel voor over 😉

    1. Jaaa, wow! Klinkt alsof ik een super professionele blogger ben, hahaha. Doe ik anders nooit, hoor 😉

  2. Dat klinkt maar eng hoor, dat vliegtuig! Daar zou ik ook nogal gespannen door worden… Gelukkig zijn jullie toch goed terug thuis aangekomen 🙂 je hebt een mooi setje uitgekozen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.