QUEEN’S DAY: Voor de allerlaatste keer…

Diary april17

De afgelopen twee dagen stonden in het teken van oranje, oranje en nog eens oranje. Gezelligheid ten top en gelukkig was het ook nog mooi weer. Maandagavond kwamen mijn ouders, broertje en opa en oma langs om naar ons nieuwe huisje te kijken en Koninginnenacht te ‘vieren’. We keken de toespraak, aten oranje cupcakes, mijn broertje, vader en Geert hingen nog wat lampen op en de rest hield zich bezig met het bespreken van de afgelopen weken. 

queensday2

Mijn broertje bleef die nacht slapen en om 9.00 uur ’s ochtend zaten we aan het ontbijt, met de tv op Nederland 1. Waar ‘ie overigens de rest van de dag op bleef staan. Om een uur of 11 gingen we even naar een parkje in Presikhaaf, waar onder andere een kleine vrijmarkt was. En laten we daar nou keihard gescoord hebben! De blikken zijn van mijn broertje, de rest is van ons…

Queensday3

Daarna was het tijd voor tosti’s en een volgende markt: in Velp was een hele grote braderie. Daar aten we warme stroopwafels en liepen we heerlijk in de zon.

Queensday4

Na Velp reden we nog even naar het centrum van Arnhem om te kijken wat daar te doen was. Maar het was vooral super druk overal.

Na een klein uurtje fietsten we weer naar huis en was het tijd voor frietjes en mooie jurken. Van Maxima en de kinderen dan, want ik zat in mijn spijkerbroek en oranje shirtje. Om een uur of negen ging mijn broertje weer naar huis en speelden Geert en ik nog wat spelletjes, met André Rieu op de achtergrond. Heerlijk!

En vandaag…? Vandaag is weer een ‘gewone’ dag, maar we hebben wel vakantie! En dat moet gevierd worden. To be continued…

Wat hebben jullie op de laatste Koninginnedag gedaan?

Follow my blog with Bloglovin

 

2 thoughts on “QUEEN’S DAY: Voor de allerlaatste keer…

  1. Vooral veel voor de tv gezeten om te genieten van het hele gebeuren, tussendoor wat in de tuin gewerkt en de hond uitgelaten, tja dat was het wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.