READING CHALLENGE: Blijf bij mij & Onvoorwaardelijk

Ik loop weer eens hopeloos achter met het delen van reviews. Van zowel super handige travel gear als must read boeken. Daarom vandaag maar weer een twee-in-één review met een boek wat ik stiekem eind 2015 al uitlas, maar wat er stiekem doorheen glipte bij mijn vorige mega-review.

BLIJF BIJ MIJ

Blijf bij mij is het derde boek in de serie, na Wacht op mij en Ga voor mij. In dit boek volg je Calla. Na een heftige jeugd lijkt het leven haar nu weer toe te lachen. Maar – zoals je waarschijnlijk al verwacht had – dat blijkt van korte duur. Calla keert terug naar haar geboortestad om de shit achter haar moeders drugsverslaafde kont op te ruimen. Gelukkig krijgt ze hierbij hulp van de leuke barman uit haar moeders bar: Jax.

Wat ik leuk vond aan dit boek was dat het lekkere ding nu eens geen legermeneer was, zoals in iets teveel new adults. Hoewel ik heus niet vies ben van een beetje voorspelbaarheid, wil ik liever niet het idee krijgen dat ik echt een streekromannetje zit te lezen. Daarom vond ik het een welkome verfrissing dat er in dit boek zelfs gemoord wordt. Misschien leest deze zieke geest iets teveel thrillers…

ONVOORWAARDELIJK

In Onvoorwaardelijk ook geen legermeneer, maar een stel piloten! Nou goed, we doen het ervoor. Tate heeft geen hoge pet op van haar overbuurman en dat lijkt wederzijds. Ze willen zelfs geen vrienden zijn, maar – vooruit – ze willen wel seks. Op twee voorwaarden dan: Tate moet geen vragen stellen over het verleden van Miles én ze mag geen verwachtingen hebben van de toekomst. Je snapt: beide gebeuren natuurlijk.

Ik vond Miles – net als Tate – een interessant geval. Ik wilde graag weten wat er in zijn verleden in vredesnaam fout was gegaan en dat bleek nog soort van onverwachts te zijn ook. Leuk! Wederom een vrij verfrissende new adult. Gelukkig, want ik was even bang de rest van mijn leven echt alleen nog maar thrillers te moeten lezen.

READING CHALLENGE 2016

Met m’n reading challenge gaat het redelijk goed: ik heb tot nu toe 8 boeken gelezen (en ik wil er dit jaar 30 lezen).

2016 Reading Challenge

2016 Reading Challenge
Marieke has
read 6 books toward her goal of 30 books.

 

Er wachten nog een triljoen leuke boeken op mij op mijn ‘nog te lezen’ stapel (die inmiddels meer wegheeft van een Jenga toren). En dan komt er binnenkort ook nog een héleboel leuks uit (zoals de nieuwe Shopaholic, ja hoor eens, ik wil ‘m toch wel weer lezen, hoor)! Het wordt tijd dat ik weer op vakantie ga, dan lees ik altijd suuuuuper veel 😉 (Nee hoor, dat gaat nog even duren.)

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.