REVIEW | Energy+ Nasa traagschuim kussen

IMG_9655-001

Leerpunt van de dag: kussens zijn niét fotogeniek

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk mailtje van Energy+ met de vraag of ik een traagschuim kussen zou willen testen. Nu zou je misschien denken: dat sluit toch helemaal niet aan bij jouw blog? Maar… think again! Eerder vertelde ik je al waarom slapen belangrijk is tijdens het afvallen en een goed kussen zorgt voor een betere nachtrust, lijkt mij zo. Ik was in ieder geval enthousiast en benieuwd of een goed kussen nog verschil zou maken met het geplette ding waar ik op lag. Vandaag vertel ik je het resultaat!

Ik doe ‘m dus nooit meer weg
Volgens Jorien van Energy+ moest ik het kussen minstens 10 dagen testen om een goed oordeel te kunnen vellen. Ik heb de afgelopen weken op het kussen geslapen en… wil nooit meer ruilen. Wáárom heb ik al die tijd op zo’n geplet plankje gelegen? What was I thinking? Serieus, dit kussen slaapt zó lekker dat ik iedere avond weer zin heb om te gaan slapen.

IMG_9657

In hoogte verstelbaar
Het kussen ligt vrij hoog, maar ik vind dat juist fijn. Je hoofd zakt er een heel klein beetje in weg, maar er ontstaat geen ‘gat’ zoals ik bij mijn oude kussen wel had (waardoor ik ‘m steeds op moest schudden). Heel lekker! In het kussen zitten traagschuim vlokken en de hoeveelheid kun je zelf aanpassen. Vind je het kussen te hoog? Dan rits je gewoon de zijkant open en haal je er wat vlokken uit. Ik heb dat zelf niet gedaan, want ik vind het kussen zo heerlijk liggen.

Kussen Traagschuim vlokken

Ventilatie en ondersteuning
De vezels die erin zitten zorgen ook voor een snelle vochtafvoer en ventilatie, wat heel prettig is, aangezien je nog best veel vocht kwijtraakt ’s nachts. Verder belooft het kussen een correcte ondersteuning van het hoofd en ontspanning van hoofd, nek en schouders. Nu ben ik geen fysiotherapeut, maar ik ben wel ervaringsdeskundige. En ik zeg: het ding ligt super lekker. Hoppa.

Het kussen is geschikt voor iedere slaper en kost tot en met 30 november €59,-.

Laatste foto: Energy+

Follow my blog with Bloglovin

8 thoughts on “REVIEW | Energy+ Nasa traagschuim kussen

  1. Mijn vriend en ik hebben kussens met eendendons (vast heel erg zielig) en dat slaapt echt heerlijk! Ik ben benieuwd of dit kussen het kan overtreffen, haha. Maar fijn dat ‘ie bevalt! 🙂

    1. Oeh, dat ligt vast lekker. Ik kan daar niet tegen (allergisch voor veren), maar deze slaapt heeeerlijk, hoor!

  2. Ik heb nooit zo stilgestaan bij kussens. Heb zelf meestal de goedkoopste exemplaren die vergelijkbaar zijn. Wel schouderklachten, dus dan is investeren in een goed kussen misschien wel wat? Nu wil ik slapen 🙂 hahaha

  3. Hoi Marieke,

    Gisteren ontving ik de kussens en heb vannacht dus mijn eerste nacht op de Energy+ kussens geslapen. Wat een heerlijke nacht zeg. Ik heb echt geweldig geslapen. Ik begrijp waarom jij je kussen niet meer kwijt wilt.
    Nogmaals heel erg bedankt dat ik de kussens mocht winnen, ben er echt superblij mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.