SCANDINAVISCH INTERIEUR | Deze 5 dingen wil ik heel graag nog in huis!

Het huis stukje bij beetje veranderen en steeds meer eigen maken. Completer maken. Er óns huis van maken. Ik ben er gek op en struin uren rond op Pinterest. Eens in de zoveel tijd kopen we wat nieuws, zoals laatst de spelletjeskast. En vervolgens sparen we weer verder voor een ander punt op onze wensenlijst. De laatste tijd droom ik vooral van deze vijf dingen. Ik ben benieuwd welk product ik als eerste aan ons huisje toe kan voegen!

1. Replica Eames (schommel)stoel

Al eerder vertelde ik je dat ik verliefd ben geworden op Eames stoelen. Ik vind ze gewoon geweldig. Strak, maar toch gezellig en huiselijk. Laatst ontdekte ik de schommelstoel en sindsdien gaat hij niet meer uit m’n hoofd. Lijkt me prachtig! Al is een Eames als bureaustoel ook niet verkeerd.

2. Gebreid sprei

Onze slaapkamer wordt steeds mooier, maar hij vraagt onder andere nog om een gebreid sprei. Zo’n lekkere dikke. Ik vind de donkere van deze foto het mooist. Als iemand nog tips heeft waar je deze het beste kunt kopen?

3. Houten bankje

Ai, ai, ai, hier gaat je hart toch sneller van kloppen?! Dit vind ik dus echt gewéldig, hè? Liefst met zo’n schapenvachtje erop. Prachtig! Echt: perfectie. Het probleem is alleen: wáár zetten we ‘m neer?

3. Houten planken

Ook mooi: houten planken. En dan vooral die donkere. Voor kopjes, kookboeken, kaarsjes. Overal voor, eigenlijk.

5. Schoenenkast

*kuch* Ikea *kuch* Maar… ze maken ook gewoon mooie dingen. En: Sandinavische winkel, dus ja, wat kun je dan bij mij nog verkeerd doen? Op dit moment hebben we zo’n schoenenrekje in de gang, maar dat is ronduit lelijk. Het liefst wil ik zo’n kastje met een lade bovenin voor de mutsen, handschoenen en sjaals. Lijkt me ideaal!

Ik struin inmiddels alweer weken Marktplaats af op zoek naar fijne koopjes, die passen bij een Scandinavisch interieur. De spelletjeskast is al in the pocket, nu de rest van mijn wensenlijstje nog. Maar hé, we hebben álle tijd om ons huisje perfect te maken. Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

13 thoughts on “SCANDINAVISCH INTERIEUR | Deze 5 dingen wil ik heel graag nog in huis!

 1. Jaaaa wat een fijne collage, die zou ik ook wel willen. Hier ook fan van ikea hoor. Ook van pinterest trouwens. Eindeloze inspiratie. Om bij weg te dromen, heerlijk. Kun je voor zo’n gebreide deken niet op etsy kijken? Daar heb je wel veel van dat soort mooie (handgemaakte) dingen. Succes!

 2. Wauw…deze post laat het bij mij ook al kriebelen hoor!
  Ik kan ook echt uren op pinterest doorbrengen… Zo net voor het slapen gaan tot ik men ogen niet meer kan openhouden ! 😉

  1 van mijn goede voornemens dit jaar is net als jij het huis meer eigen maken! Home sweet home! 😉
  Bon chance !

  Love,
  Elle!

 3. Zo schitterend een Scandinavische inrichting!! Zelf wil ook heel graag nog een sprei; geeft lekker veel textuur aan zo’n kamer.. Denk trouwens dat je voor zowel het bankje als de sprei bij deens goed kan slagen, die hebben superveel producten in scandinavisch design, hebben ze vast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.