Healty Christmas voor Serious Request!

serious-request

Waarom bedenk je goede ideeën altijd letterlijk een nacht van tevoren? En waarom blijkt dat dan de meest rotte nacht sinds eeuwen te zijn, waarin je ongeveer 2 uur slaapt, terwijl je de dag erna voor het eerst moet gaan klussen in je nieuwe huis? Ik heb werkelijk geen idee, maar hoe slaapdronken ik ook ben, het idee lijkt me nog steeds leuk en dus tik ik die met halfdichte ochtend-ogen. Alles voor Serious Request!

Gisteren kondigde ik namelijk mijn nieuwe project, Healthy Christmas, aan en vanochtend stond het eerste recept voor gezonde chocolade online. Gisterenavond dacht ik ineens: waarom koppel ik dat niet aan een actie voor Serious Request? Beetje laat misschien, maar nog net niet té laat. Dus: let’s do this!

Wat ga ik doen?

Ik ga tijdens Serious Request elke dag gezond eten en niet snoepen. Nee, ik ga niet óók sapjes maken. Dat lijkt me niet heel gezond om zelf te doen en daarnaast moet er ook nog een nieuw huis verbouwd worden. Maar gezond eten en niet snoepen moet lukken. Extra uitdaging tijdens het verhuizen!

Het glazen huis sluit op donderdagavond 18 december en opent haar deuren weer op 24 december, kerstavond. Kortom: er is tijd genoeg om je ‘voor te bereiden’ en je hebt geen enkele reden om niet mee te doen! Oh, en zeggen dat dit de tijd van snoepen is? Onzin! Met Kerst kun je eten wat je wilt en volgens mij is het juist een leuke uitdaging om daarvoor gewoon gezond te eten.

Voor elke dag dat het me lukt om me eraan te houden (en laten we eerlijk zijn: dat gaat gewoon lukken!), doneer ik €1 aan Serious Request.

WIE DOET ER MEE?

Het is zo simpel. Je hoeft je niet in te schrijven, aan te melden of wat dan ook (al vind ik het wel leuk als je het even laat weten in de comments!): je kunt gewoon meedoen! Zelfs als je halverwege in komt vallen. Want al het geld is meegenomen!

Dus: doe mee en doneer op de laatste dag ook jouw gespaarde bedrag! Wat je doneert per dag mag je natuurlijk zelf weten. Of je nou €0,10 per dag wil doneren of €10… Alles is beter dan niets!

En nu ben ik heel benieuwd: wie doet er mee met dat gekke spontane idee van mij?!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

healthy christmas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *