SERIOUS REQUEST | Onze veiling voor 3FM: een pre-wedding film!

3FM veiling (2)

Een tijdje terug schreef ik er al over, maar het duurde langer dan wij dachten om alles online te krijgen. Desondanks staat ‘ie sinds vandaag online: onze veiling voor 3FM Serious Request! Ga je binnenkort trouwen en wil je 3FM ook steunen in hun strijd tegen babysterfte door diarree? Bied dan mee op onze veiling! De volledige opbrengst gaat naar Serious Request.

Wat we dan veilen? Een pre-wedding film! Dat is een video waarin jullie op een bijzondere locatie vertellen over jullie eerste date, het huwelijksaanzoek en waarom die ander nou zo speciaal is. Super leuk om op de bruiloft aan je gasten te laten zien én een mooie herinnering voor later.

Wij komen graag filmen op een locatie die voor jullie veel betekent. De middelbare school waar jullie elkaar hebben leren kennen, de bioscoop waar de eerste date plaatsvond of het café waar jullie elkaar de eerste kus gaven. Datum en locatie zijn in overleg.

Meer informatie vind je op onze website.

BIED MEE OP DE VEILING!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “SERIOUS REQUEST | Onze veiling voor 3FM: een pre-wedding film!

  1. Stiekem vind ik het wel héél erg leuk! Mijn vriend en ik gaan volgend jaar zomer trouwen (dat klinkt ver weg haha, maar is al over een half jaar natuurlijk) en het lijkt me wel heel tof! Maar dat moet ik natuurlijk even met hem overleggen (en bovendien hebben we niet zoveel geld momenteel, helaas)
    Wel tof dat jullie op deze manier jullie bijdrage leveren aan Serious Request!

    1. Aaah, dat snap ik! Het is ook erg leuk! We maken ook trouwfilms van de dag zelf, maar dit is weer nieuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.