SHARE | De 3 mooiste en meest ontroerende nieuwtjes van de afgelopen week

Moeder zonder armen

Kim van Dinther heeft geen armen, maar dat weerhield haar er niet van om een baby te krijgen. Alleen. De moeder doet werkelijk waar álles met haar voeten. Een flesje maken? De baby knuffelen? In bed leggen? Geen probleem voor deze super moeder. Prachtig filmpje.

De man op stoel 16C

Toen Shanell Mouland na een weekje DisneyWorld weer in het vliegtuig terug naar Canada zat, wat ze bang dat haar driejarige autistische dochtertje het hele vliegtuigd op stelten zou zetten. En toen was daar ineens die zakenman, die het meisje de hele vlucht entertainde en die zij spontaan ‘papa’ noemde. Shanell schreef een dankbrief aan de man op stoel 16C.

Luuk (14) wil in de gemeenteraad

Kijk, dat vindt de juf in mij nou leuk: een jongen van 14, die in de gemeenteraad wil. Luuk is al lid van de dorpsraad, maar wil het liefste in het gemeentehuis vergaderen. Daarom staat meneer op de kieslijst van D66. Natuurlijk moet hij officieel 18 zijn om écht in de gemeenteraad te mogen, maar de partij wil hem vooral aanmoedigen om geïnteresseerd te blijven in de politiek.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

12 thoughts on “SHARE | De 3 mooiste en meest ontroerende nieuwtjes van de afgelopen week

  1. Tof idee dit lijstje, het maakt me blij 🙂 Leuk he, ambitieuze jonge mensen! En lieve gebaren uit onverwachte hoek, daar kan ik serieus blij om worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.