SHOPLOG | De 7 leukste dingen van de Primark voor €40!

Ik deel (bijna) nooit shoplogs. Omdat ik geen fashion blogger ben. Omdat ik niet zo vaak winkel. En omdat ik altijd denk: wat moeten jullie ermee? Maar gisteren heb ik zúlke leuke dingen bij de Primark gekocht. En toen iemand op Instagram ook nog zei dat ze naar aanleiding van mijn Ikea shoplog hetzelfde plaid had gekocht, dacht ik: misschien moet ik ze toch maar vertellen wat de 7 leukste dingen van de Primark van dit moment zijn. Want dat zijn natuurlijk de items die ik heb gekocht. Kijk je mee?

shoplog primark

shoplog primark

1. Kijk nou wat een vette sneakers!

Ik was nooit een sneakermeisje, want je kunt mij uittekenen op gympen (en op mijn laarsjes, vooruit). Maar de laatste tijd hebben alle coole bloggers de meest mooie sneakers en ineens dacht ik: die moet ik ook. Ik moet ook van die heerlijk lopende schoenen met díkke zool waar je perfect op door de stad kan struinen. Súper leuk onder een skinny met (kort) omgeslagen pijpen, toch? Ik ben echt verliefd op deze exemplaren!

€13

shoplog primark

2. Rendier onderbroekie

Als jullie mijn blog een beetje volgen, weten jullie dat ik gék ben op rendieren. Toen ik deze onderbroek (Wát een woord. Hipster dan.) zag, moést ‘ie dan ook mee. Ik kon nog wel meer onderbroekies gebruiken, maar omdat je ze niet mag passen, besloot ik er eerst twee als test exemplaren mee te nemen. Nou, ze passen, dus binnenkort kan ik los.

€1,50 (rendier) en €2 (streepjes)

shoplog primark

3. Super schattige pyjamabroek

Laatst vroeg Geert ineens aan mij hoe oud de pyjama, die ik op dat moment aanhad, was. Toen ik begon te tellen en ongeveer op 5 jaar aan kwam, dacht ik: dit kan écht niet meer. Tijd voor nieuwe PJ’s! Deze schattige broek ging mee.

€7

shoplog primark

4. Uilenshirt

Er moest natuurlijk ook een shirt bij. Ik kon geen shirt met lange mouwen vinden (behalve dan exemplaren van 3 km dikke stof met haren), maar deze met een uil was volgens Nicole – met wie ik overigens ging winkelen – een echt Marieke-exemplaar. Daar had ze gelijk in, dus ik kocht ‘m.

€5

shoplog primark

5. Cheap spijkerbroekie

Ik kwam erachter dat ik nog maar één hele fijne spijkerbroek had. Veel te weinig natuurlijk. (Maar je hebt ook nog gekleurde broeken, Marieke. Oh ja. Maar daar gaat het niet om.) Gezien het hele Bye Bye Buikje verhaal leek het me niet verstandig om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, dus hield ik het maar bij één broek.

€8

shoplog primark

6. Heel veel elastiekies

Ik gebruik dagelijks van die elastiekjes zonder metalen stukje. Normaal gesproken koop ik ze per 20 (of zoiets) voor meer dan twee euro bij de Etos, maar hier lagen er 60 voor €1,50. Hallo complete jaarvoorraad!

€1,50

shoplog primark

7. Heel lief kettinkje

En en en en KIJK NOU! Ik vind kettinkjes met zo’n klein subtiel hangertje zo mooooi! Deze kochten Nicole en ik allebei. Geen echt zilver natuurlijk, maar ja, jammer dan. Voor de prijs kun je het niet laten.

€2

Wat zijn jullie favorieten van Primark? Hebben jullie die in Arnhem al bezocht? Doordeweeks valt de drukte ’s ochtends vroeg erg mee!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

20 thoughts on “SHOPLOG | De 7 leukste dingen van de Primark voor €40!

  1. Ik vind vooral het uilenshirt heel erg tof! Ik was laatst in Venlo, waar ik viel voor een geweldige kobaltblauwe tas. Ben ik nog steeds verliefd op!

  2. Tijd voor mij om ook eens naar deze winkel te gaan. Want na Bye Bye Buikje van vorig jaar ben ik 2 maten afgevallen, nu pas ik maat 40 weer aan en zal er vast iets voor me tussen liggen.Wanneer gaan we???
    En die rendierbroeks 🙂

  3. Ah, ik heb er ook zulke fijne dingen gekocht! Soms valt het ernstig tegen, maar vond nu echt veel leuks 🙂 Ik ben verliefd op het rendier-onderbroekje, trouwens(!).

  4. ik vind vooral het laatste kettinkje leuk! Zelf ben ik al eeuwen niet meer bij de Primark geweest. Echt zin om weer eens een rondje door te winkel te maken!

  5. Dat onderbroekje, schattig! Ik heb er laatst een heerlijk dik wollen vest gekocht, ik haal er graag heel veel leuke sjaals in allerlei kleuren en ook altijd gaan er elastiekjes mee!

  6. Haha, ik ben ook helemaal gek op rendieren tot groot jolijt van mijn omgeving. Ik vind dat je nooit te oud bent om van rendieren te houden. Geweldige onderbroek dus 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.