Shoplog Dortmund (Primark & Kiko)!

Shoplog1

Gisteren konden jullie in mijn laatste vakantieblog lezen dat ik ging winkelen in Dortmund. Een erg leuke stad dicht bij de grens, dus zeker een aanrader! Wij hebben ons vooral vermaakt in het overdekte winkelcentrum, waar ik ‘los’ ging bij Primark en iets kocht bij Kiko.

Bij Kiko (een leuk budget make-up merk dat helaas niet in Nederland verkocht wordt) kocht ik een Make Up Blender (een dupe van de Beautyblender) voor slechts €2,90. Nu nog hopen dat ‘ie ook zo fijn werkt. Zo ja, dan horen jullie dat snel!

Shoplog2

Shoplog3

Bij Primark kocht ik verder dit spijkerjasje voor €19,00. Ik twijfelde of ik ‘m wel zou kopen, maar ik vond ‘m leuk en kon er in mijn hoofd zoveel mee combineren dat hij mee mocht.

Shoplog7

Shoplog8

Ook kocht ik bij Primark deze legergroene broek voor €10,00. Ook bij deze twijfelde ik even, maar ook deze vond ik leuk voor de herfst en combineerde ik meteen met een crème wit shirtje en de gekleurde sjaal hieronder. Leuheuk!

Shoplog5

Shoplog6

Wat is dat toch met sjaaltjes? Ik word er door aangetrokken. Serieus. Ik heb nu een sjaals-koop-verbod van Geert gekregen. Dat doet me denken aan de column die ik lang geleden voor Fancy schreef over het onderbroeken-koop-verbod dat ik van mijn moeder kreeg (waarop mijn redacteur me spontaan drie stuks opstuurde). Beiden waren €4,00.

Shoplog4

Als laatste kocht ik voor €3,00 deze super schattige oorbelletjes. Ik ben de afgelopen jaren helemaal overgestapt op de knopjes in plaats van de lange hangers. Ik viel vooral op de vlindertjes, bloempjes, libellen en uiltjes. Zoooo schattig!

De Primark in Dortmund was trouwens verrassend rustig (er stonden maar vijf meiden voor me in de rij bij de pashokjes!) en zoals ik al zei, kun je er echt leuk winkelen. Ik denk dat ik er nog weleens naar toe ga! Maar voorlopig even niet, want we zijn nog steeds op rantsoen (wat overigens prima gaat). En ik heb toch een sjalen-koop-verbod.

Follow my blog with Bloglovin

3 thoughts on “Shoplog Dortmund (Primark & Kiko)!

  1. vast en zeker blond, maaaaar wat is een make up blender en wat doe je ermee.( al je losse make up bijelkaar mikken en vermalen tot een nieuwe kleur??)

    1. Ehm, nee. Al zou dat wel handig zijn. Met de make-up blender kun je je foundation mooi en egaal aanbrengen. Dat is tenminste de bedoeling. Je maakt hem nat, knijpt ‘m uit in een handdoek en gebruikt ‘m verder als ‘sponsje’. En hij heeft dus handige punten om goed mee in de hoeken te komen. Ik heb ‘m nog niet gebruikt, maar ben benieuwd hoe ‘ie werkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.