SHOPLOG | Mijn onverwachte liefde voor C&A!

Lege handen
Nee, dit is geen advertorial. Dit is gewoon een blog uit pure liefde. Tja, dat heb je ook weleens, hè? Vorige week besloten Geert en ik op een vrijdagavond dat we zin hadden om te winkelen. Dat gebeurt bijna nooit, dus we besloten de kans maar te grijpen en vertrokken naar Veenendaal, waar het koopavond was. Winkel na winkel liepen we in, maar telkens kwamen we met lege handen weer naar buiten. Ja, met onderbroeken. Nou. Jeej. Maar niet met de leuke lentekleding die ik zocht. Om kwart over acht wilde ik het voor gezien houden, maar voor de zekerheid liepen we nog even langs de C&A. En die winkel, dames en heren, heeft mijn hart dus gestolen.

Heerlijke jurkjes voor fijne prijzen
Voor de vierde keer op rij had ik dáár namelijk binnen vijf minuten mijn armen vol hangen met leuke dingen. Ja, ze hebben er ook merken voor oudere vrouwen (en daar kan ik dus helemaal niks mee), maar vooral het merk Clockhouse spreekt mij aan. Dat merk heeft bijvoorbeeld zúlke leuke jurkjes voor fijne prijzen! Uiteindelijk nam ik deze drie dingen mee naar huis.

Harem-reis-chill-broek met zo’n heerlijk luchtig stofje €14,90

Jurkje €14,90

Jurkje €14,90

Nou, dat zeg ik: fijne winkel. Ik zeg niet dat mijn lentecollectie nu compleet is, maar we zijn in ieder geval weer een stuk dichterbij. (Weet je wat ik bijvoorbeeld ook nog wil hebben? Een tuinbroek… O jee.)

Koop jij weleens wat bij C&A?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

27 thoughts on “SHOPLOG | Mijn onverwachte liefde voor C&A!

 1. Ik heb echt al in geen eeuwen meer wat bij de C&A gekocht. Misschien toch maar weer eens langsgaan, want wat je hebt gekocht is super leuk!

 2. Leuk! Vooral die chillbroek ziet er lekker vrolijk uit 🙂
  Ik kom nu niet zo vaak meer bij C&A, maar ik heb er aardig wat kleding van in de kast hangen haha!

 3. Wat leuk! Ik bestel tegenwoordig vooral online. De laatste keer echt teveel pakketjes van H&M onderweg, en nu ook van Boohoo.com. Alleen zo irritant dat altijd de helft niet past en terugmoet..

  1. Ik bestel nooit online! Maar ik wil binnenkort Wehkamp even proberen want daar heb ik leuke schoenen gespot!

 4. Leuk! Ik zie het al, ik moet ook eens naar de C&A, haha! Ik koop de laatste tijd zelden kleren voor mezelf omdat ik zo jojo. Voor deze prijsjes is het leuk om eens los te gaan.

 5. Zelf kom ik er af en toe weer, omdat in Ede nu ook weer een vestiging zit. Ik vind het ook altijd prima shoppen daar. Dat zwarte jurkje vind ik erg leuk. Tuinbroek! Cool! Heb ik ook heel lang gehad!

 6. Wat een leuke jurkjes! Ik loop regelmatig de C&A in, ik heb er mijn boyfriend jeans gehaald en een jeansblouse. Ik vind dat ze leuke mode hebben, op die oude vrouwen mode na dan…

 7. In Oostenrijk kwam ik ook goed weg bij C&A, 3 tassen vol kleding waar ik steeds weer positieve reacties op ontvang. Enkele maanden terug liep ik een winkel in Nederland binnen en kon weer passende kleding kopen (probleem : holle rug, dikkere bovenbenen). binnenkort weer ‘ns voor zomerkleding kijken dus.

 8. Ik loop eigenlijk regelmatig eens binnen bij de C&A! Na de Hema is het mijn favo winkel voor basic ondergoed. En ik koop er ook vaak jeansbroeken 🙂
  En dat zwarte kleedje heb ik ook al zien hangen en heb het toen bijna gekocht! Maar ik twijfelde tussen het zwarte en het witte en ik heb ze dan maar laten hangen 🙂

 9. Ik zie dat de laatste tijd op meer blogs voorbij komen, maar in A’dam vind ik ’t nooit ofzo.. Die winkel is misschien wel té groot. 😛
  Heel leuk, ik kwam via via ergens op jou blog (ik weet al niet meer hoe) en ik vond ’t meteen leuk, maar ik kende het vaag ergens van. En toen wist i het weer: vroeger had ik een abbo op de Fancy en jij blogde op die website 😀 Woehoe, je colums waren altijd zo leuk!

  1. Aaah wat leuk!!! Ja dat ben ik, inderdaad!! De grote, iets oudere versie, maar toch! Super leuk om je reactie te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.